2012-12-31 20:43:06
Φωτογραφία για Οι Χωρισμοί Της Χρονιάς Ποια ζευγάρια χώρισαν το 2012;
Εκτός από ευτυχισμένα ζευγάρια που μονοπώλησαν τα εξώφυλλα των περιοδικών με τον έρωτά τους, το 2012 είχε και αρκετούς χωρισμούς, Ας θυμηθούμε τους πιο πολυσυζητημένους από αυτούς.

Κατερίνα Καινούργιου – Γιώργος Σαμαράς

Το ειδύλλιό τους ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα στα εξώφυλλα των περιοδικών το περασμένο καλοκαίρι. Όσο γρήγορα, όμως, η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδο, ήρθε και ο χωρισμός τους. Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού που είχαν κυκλοφορήσει ήταν από τις κοινές διακοπές τους στη Μύκονο, ενώ η σχέση τους έληξε άδοξα λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Μαριάννα Καλλέργη – Αλεξέι Μοτόριν

Η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από το Dancing On Ice, στο οποίο συμμετείχαν και οι δυο. Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν μία εκ των διαγωνιζόμενων, ενώ ο Αλεξέι Μοτόριν ήταν ο εντυπωσιακός παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Στο τέταρτο live show, μάλιστα, ο 25χρονος επαγγελματίας του πατινάζ έκανε πρόταση γάμου on camera στην 20χρονη αθλήτρια και έκτοτε η φήμη της σχέσης τους πήρε αρκετά μεγάλες διαστάσεις. Παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο Αλεξέι Μοτόριν είχε χαρίσει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι στην σύντροφό του και εκείνη είχε ταξιδέψει στη Ρωσία για να γνωρίσει τους γονείς του, τελικά οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν τον περασμένο Μάρτιο.


Αντώνης Σρόιτερ – Ελισάβετ Σπανού

Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας από τα μέσα του 2011 και μετά, μόλις το 2012 έκανε την εμφάνιση του, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ελισάβετ Σπανού έπαψαν να είναι πλέον ζευγάρι. Οι δυο τους κράτησαν τον χωρισμό τους σε χαμηλούς τόνους, ακριβώς όπως είχαν ζήσει και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Σωκράτης Αλαφούζος - Άριελ Κωνσταντινίδη 

Ενώ όλοι γνώριζαν πως ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Άριελ Κωνσταντινίδη επρόκειτο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2012, εκείνοι προτίμησαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους από τα μέσα του καλοκαιριού. Πρώτη επιβεβαίωσε το τέλος του δεσμού τους η γνωστή ηθοποιός, ενώ ακολούθησαν αρκετά δημοσιεύματα και συνεντεύξεις σχετικά με αυτόν τον πολυσυζητημένο χωρισμό. 

Πάνος Μεταξόπουλος – Ζωή

Ένα από τα πλέον «αθόρυβα» διαζύγια ήταν αυτό του Πάνου Μεταξόπουλου. Ο γνωστός χορογράφος και η σύζυγός του αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Γιώργος Νινιός - Ναταλία Γερμανού

Ο έρωτας της Ναταλίας Γερμανού και του Γιώργου Νινιού έγινε γνωστός λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, όταν ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε για δεύτερη φορά καλεσμένος στο "Μες Στην Καλή Χαρά". Η σχέση τους έληξε όμως μέσα στο καλοκαίρι. Κανένας από τους δύο δεν μίλησε ποτέ δημοσίως για ό,τι τους συνέδεε αυτούς τους μήνες.

 

Εκτός από ευτυχισμένα ζευγάρια που μονοπώλησαν τα εξώφυλλα των περιοδικών με τον έρωτά τους, το 2012 είχε και αρκετούς χωρισμούς, Ας θυμηθούμε τους πιο πολυσυζητημένους από αυτούς.

Νίνα Λοτσάρη – Κωνσταντίνος Σκορδάλης

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο διαζύγιο της χρονιάς. Η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 10 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών. Αν και το διαζύγιό τους δεν έχει εκδοθεί ακόμη, ο χωρισμός τους είναι οριστικός, ενώ η 38χρονη ηθοποιός έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή στο πλευρό ενός νέου συντρόφου.

Αγγελική Ηλιάδη – Κώστας Μηλιωτάκης

Ενώ όλη η εγχώρια showbiz περίμενε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στα μέσα του καλοκαιριού, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης έπαψαν να είναι μαζί. Μετά από ένα διάστημα σχετικής φημολογίας, οι δυο τους επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, αλλά δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερη έκταση στο συγκεκριμένο θέμα. Αν και οι σχέσεις τους, μετά τον χωρισμό, δεν είναι κακές, η επαγγελματική τους συνεργασία διακόπηκε– ο νεαρός μουσικοσυνθέτης ήταν ένας από τους βασικούς της συνεργάτες από τα πρώτα της βήματα στο χώρο.

Χρήστος Βασιλόπουλος – Αντωνία Βεντούρα

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Αντωνία Βεντούρα αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός μέσα στον Δεκέμβριο του 2012, όταν εκείνη έφυγε από το σπίτι που διέμεναν τον τελευταίο χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου είχαν μετακομίσει μετά τον γάμο τους.

Γιώργος Σαμπάνης – Πατρίτσια Περιστέρη Μίλικ

Οι φήμες για τον χωρισμό τους κυκλοφόρησαν στα τέλη της άνοιξης του 2012. Μέσα στον Ιούνιο, η Πατρίτσια Περιστέρη επιβεβαίωσε πως έπαψε να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σαμπάνη, μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κοινής πορείας. Η νεαρή ηθοποιός τους επόμενους μήνες δεν έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση με νέο σύντροφο, ωστόσο πρόσφατα οι φήμες έκαναν λόγο για μια πιο στενή σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τον Δήμο Αναστασιάδη. Παράλληλα, ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται ήδη σε μία νέα σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένος.

Πέτρος Λαγούτης – Κατερίνα Παπουτσάκη

Αν και σήμερα πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας το πρώτο της παιδί στο πλευρό του συζύγου της, Παναγιώτη Πιλαφά, η Κατερίνα Παπουτσάκη απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας μέσα στο 2012 και για έναν χωρισμό, αυτόν από τον Πέτρο Λαγούτη. Οι δυο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι στις αρχές της χρονιάς, ενώ η ανακοίνωση του χωρισμού τους έγινε μέσω του κοινού τους φίλου, Χρήστου Φερεντίνου. Ανάμεσα σε όσα είχε εξομολογηθεί στον φίλο του, ο Πέτρος Λαγούτης τότε είχε τονίσει ότι όλα έγιναν σε καθαρά πολιτισμένο περιβάλλον και πως δεν υπάρχει κακό κλίμα μεταξύ του ίδιου και της πρώην συντρόφου του.

Δήμητρα Ματσούκα – Φώτης Βαλλάτος

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Φώτης Βαλλάτος ήταν ζευγάρι επί σειρά ετών, κάτι που άλλαξε στις αρχές του 2012. Η 38χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον γνωστό δημοσιογράφο στις αρχές της χρονιάς. Αργότερα  μέσα στη χρονιά, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που παρουσίαζαν την Δήμητρα Ματσούκα ευτυχισμένη στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Φιξ, δεσμός που έριξε αυλαία πρόσφατα.

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Καμενίδης

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Καμενίδης υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz για αρκετά χρόνια. Μέσα στο 2011 δήλωναν πως θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδάκι, ωστόσο στα μέσα του 2012  ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Αν και αρχικά οι σχέσεις τους έδειχναν καλές, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς το πρώην ζευγάρι έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, με την τραγουδίστρια να ζητά ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της, ώστε να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή από εκείνον.

 www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ