2012-12-31 17:58:03
Φωτογραφία για Γερμανοί κτηνοβάτες και άλλες εκδηλώσεις πολιτισμού
του Ευάγγελου Ραφτόπουλου

Οι εκπλήξεις από την χώρα του ΧΙΤΛΕΡ συνεχίζονται χωρίς έλεος , χωρίς μέτρο, με εκπλήξεις και παραλογισμούς.Σχεδιάζεται η ψήφιση νόμου που θα απαγορεύει την συνεύρεση ανθρώπων με ζώα.

Ένας νόμος που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ‘ζωώφιλων’ που ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις , επιδιδόμενοι σε τρυφερές περιπτύξεις με αρνάκια, σκυλάκια, κοτούλες, κατσικάκια και πιθανόν και με άλλα πιο μεγαλόσωμα ζώα.

Φαίνεται ότι η αντίληψη περί σχέσεων στην χώρα των κατακτητών και των υπέρτερων εμπεριέχει και το άγριο και αχαλίνωτο σεξ , είτε αφορά σε ανθρώπους είτε σε ζώα.

Εκατό τουλάχιστον χιλιάδες Γερμανοί διατηρούν μόνιμες σεξουαλικές σχέσεις με τρυφερά pets , σχέσεις που τιμωρούνται μόνο σε περιπτώσεις τραυματισμού τους.

Η επικράτηση της Άρειας φυλής επιβεβαιώνεται με την σεξουαλική επιβολή σε ανήλικους στις χώρες της Άπω Ανατολής , με ανερμάτιστες δηλώσεις των κυβερνώντων για τους Έλληνες εταίρους,με άνομες συνευρέσεις με ανυπεράσπιστα ζώα.


Ο πολιτισμός των Γερμανών ,ο πολυδιαφημιζόμενος και θρυλούμενος, η υποδειγματική πειθαρχία –μέσο επιβολής και όχι έμφυτη αρετή- είναι αρκετοί για να τους κατατάσσουν πρώτους σε αντιπάθεια και φθόνο παγκοσμίως.

Η εκμετάλλευση των λαών από τους Γερμανούς, τα τεράστια κέρδη που αποκομίζουν, η άρνηση πληρωμών επανορθώσεων στην Ελλάδα –πάντοτε με την συμβολή των Ελληνικών Κυβερνήσεων-, η στυγερή υπεροψία που τους διακρίνει , καθιστούν αναπόφευκτο τον αποκλεισμό των προιόντων τους, τουλάχιστον από όλους τους Έλληνες.

Τέλος ο χαρακτηρισμός P.I.G.S , που το ένα τέταρτο του οποίου μας αφορά, με περίσσια ζωώδη ηδονή τους τον επιστρέφουμε σε ολόκληρο.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ρωσία και η συμβολή της
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ρωσία και η συμβολή της
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ