2012-12-31 17:05:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ ωφελείται το Κράτος, από την μεταφορά Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Πειραϊκή Πατραϊκή
Δεκάδες χιλιάδες ευρώ θα κερδίσει το Κράτος από την ήδη συμφωνημένη μεταφορά του 3ου και 4ου Αστυνομικού Τμήματος Πατρών στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής.

Ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. και του ΟΛΠΑ, προκειμένου να μεταφερθούν στις εν λόγω εγκαταστάσεις οι Αστυνομικές Υπηρεσίες που θα προκύψουν από την συγχώνευση των δύο Αστυνομικών Τμημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια δεν αποκλείεται να μεταφερθεί εκεί και το Τμήμα Μεταγωγών Πατρών.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η συμφωνία έκλεισε μετά από μεθοδικές ενέργειες της τοπικής ηγεσίας της Αστυνομίας αλλά και την διάθεση του ΟΛΠΑ να συνεργαστεί προς όφελος του Κράτους και των φορολογουμένων, προκειμένου να δαπανώνται ετησίως σημαντικά μικρότερα ποσά για την μίσθωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι η μεταστέγαση των δύο αστυνομικών Τμημάτων στην περιοχή σημαίνει αυτόματα μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο σε ότι αφορά στο Λιμάνι, αλλά και στις περιοχές των Ιτεών και των Ζαρουχλείκών όπου ως γνωστόν τους τελευταίους μήνες είχαν προκύψει κοινωνικά ζητήματα με την παρουσία εκατοντάδων μεταναστών.

Όσον αφορά στο τεχνικό σκέλος της υπόθεσης, ήδη οι λεπτομέρειες εξετάζονται από τα τεχνικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί τα σχέδια για την τελική διαμόρφωση των χώρων εντός Πειραϊκής Πατραϊκής, όπου θα στεγαστούν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ