2012-12-31 15:10:06
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...
Για τον Κώστα Παπανικολάου το 2012 ήταν η χρονιά της εκτόξευσης. Σε προσωπικό επίπεδο, καθώς από έφηβος έγινε… άνδρας και πρωταγωνιστής, αλλά και σε ομαδικό με την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 22χρονος φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του μιλώντας στο "sport-fm.gr" για το πώς ένιωσε όταν ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το έπος στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

«Με το που χτύπησε η κόρνα της λήξης, όλα γύρω μου μαύρισαν, τα έβλεπα αργότερα σε βίντεο και γελούσα με τον εαυτό μου και τις αντιδράσεις μου. Εκείνο που θυμάμαι είναι ότι επικρατούσε ένα χάος και τον εαυτό μου να τρέχει σε όλο το γήπεδο, να ψάχνω να βρω συμπαίκτες και προπονητές για να τους χαιρετήσω και να συγχαρώ μαζί τους. Όλα ήταν τόσο μαγικά και τα συναισθήματα τόσο έντονα που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι έκανα εκείνη την ώρα. Βλέποντας στο βίντεο εκείνες τις στιγμές, γελάς με τον εαυτό σου και δεν το περιμένεις. Αυτή είναι η μαγεία του αθλητισμού και αυτή είναι η ομορφιά του να κερδίζεις κάτι σημαντικό για την χώρα και την ομάδα σου», θυμάται ο «Παπ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ