2012-12-31 14:52:59
Φωτογραφία για Ο ξανθός, ο Κόκκαλης και o Άρης
Το Flogasport.net εμπλέκει τον Γιάννη Ιωαννίδη σε σενάρια για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο υφυπουργός αθλητισμού «ψήνει» τον Πέτρο Κόκκαλη να αναλάβει την ΠΑΕ, εφόσον υπαχθεί στο άρθρο 99. Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site με τη σημείωσε ότι ο κ. Ιωαννίδη με πρόσφατες δηλώσεις του στον Libero 107,4  είχε διαψεύσει την είδηση:

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΦS» ο Πέτρος Κόκκαλης έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Γιάννη Ιωαννίδη στο πλαίσιο της προσπάθειας του υφυπουργού αθλητισμού να σώσει τον Αρη Ο άνθρωπος που κρατάει όρθιο αυτή την στιγμή τον ποδοσφαιρικό Άρη δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος προβαίνει σε όλες τις σχετικές διευκολύνσεις προς την ΠΑΕ σε σχέση με το αίτημά της για υπαγωγή στο άρθρο 99, όσο και για την επόμενη μέρα. Η διοίκηση είναι προσωρινή, απλοί υποστηρικτές της ομάδας και όχι επενδυτές, τα χρέη διογκώνονται, το αδιέξοδο είναι μπροστά.


Στη Θεσσαλονίκη ήδη ο καπνός έχει φουντώσει, η πιάτσα βουίζει, αλλά δεν το αναφέρουν, ούτε το γράφουν, φοβούμενοι την άμεση διάψευση.

Επειδή, ωστόσο, όπου καπνός και φωτιά, έστω και μικρή, και επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για την πρωτοβουλία του υφυπουργού αθλητισμού, ο οποίος ξημεροβραδιάζεται για τον Άρη, να πλησιάσει τον Πέτρο Κόκκαλη και να του προτείνει να επενδύσει στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και να γίνει ακόμα και μεγαλομέτοχος.

Αυτή την στιγμή στον Άρη επικρατεί ένα χάος. Μην ξεχνάμε ότι ο Ιωαννίδης έχει χαρίσει και χρήματα στον πατέρα του Σωκράτη από την οικονομική τους διαμάχη μετά την θητεία του στον πάγκο του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Μένει να δούμε αν η πρόταση του Ιωαννίδη στον  Πέτρο Κόκκαλη θα λάβει της επιθυμητής για όλους στον Άρη ανταπόκρισης. Το βέβαιον είναι ότι αν εμπλακεί η οικογένεια Κόκκαλη στον Άρη, τότε θα μιλάμε για συνολική αλλαγή δεδομένων. Με την παράλληλη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί στα ίσια τις μεγάλες ομάδες της πρωτεύουσας».

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ