2012-12-31 14:30:59
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΛΛΑΞΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ... ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 31 Δεκεμβρίου του 1978-79, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-3 τον Παναθηναϊκό, μην κάνοντας... διακρίσεις λόγω των ημερών.

Επική νίκη για το Θρύλο, με τους παίκτες να διασκεδάζουν εις διπλούν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, καθώς αφενός άλλαζε ο χρόνος και αφετέρου άλλαξαν τα... φώτα στον "αιώνιο".

Το ματς διεξήχθη στην κατάμεστη Λεωφόρο. Ο Θρύλος προηγήθηκε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 15' με ωραίο διαγώνιο σουτ του Κατσαβάκη, για να ισοφαρίσει ο Άλβαρεζ στο 20'. Ο Θρύλος πήρε ξανά προβάδισμα με γκολάρα του Λοσάντα στο 36', αλλά ο Άλβαρεζ ισοφάρισε εκ νέου για τον ΠΑΟ σε 2-2.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ωραίο πλασέ ο Κρητικόπουλος στο 53ο λεπτό, μετά από πάσα του Γαλάκου. Μάγκικη νίκη του Θρύλου μέσα στο σπίτι των "πράσινων", που έκαναν χρόνια να σηκώσουν κεφάλι. Το ματς διεξήχθη για το πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός (Λάκης Πετρόπουλος): Κωνσταντίνου, Δημητρίου, Γιαννακούλας, Κίζας, Κόβης, Βακάλης, Λιβαθηνός, Ελευθεράκης (58’ Κατσιάκος), Γκομέζ, Βάγκνερ (69’ Γονιός), Αλβαρέζ.

Ολυμπιακός (Τόζα Βεσελίνοβιτς): Αρβανίτης (46’ Κελεσίδης), Κυράστας, Καραβίτης, Στ. Παπαδόπουλος, Βαμβακούλας, Κατσαβάκης, Περσίας, Περόνε (59’ Καλτσάς), Λοσάντα, Γαλάκος, Κρητικόπουλος.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2013: Το Έτος του Πολίτη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2013: Το Έτος του Πολίτη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ