2012-12-31 13:15:07
Φωτογραφία για Με νέο πρόσωπο υποδέχεται το 2013 το Θέατρο «ΡΙΑΛΤΟ»
Μια ανάσα πριν την καινούρια χρονιά, το θέατρο «ΡΙΑΛΤΟ» στη Λεμεσό αλλάζει όψη στο οπτικό και έντυπο υλικό του και με ένα επίσης ανανεωμένο περιεχόμενο αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της νέας οικονομικής κατάστασης με φαντασία και ευρηματικότητα. 

Ανακοίνωση από το «ΡΙΑΛΤΟ» αναφέρει ότι «το αρχικό λογότυπο του θεάτρου (1999) που είχε ταυτιστεί με την ιστορία του παλιού σινεμά, την πόλη και τους ανθρώπους της, καθιερώθηκε σχετικά εύκολα ως σήμα κατατεθέν του πολιτιστικού οργανισμού Θέατρο «ΡΙΑΛΤΟ».

Προσθέτει, ωστόσο, «με δεδομένα την ανανεωμένη εταιρική εικόνα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού και το γεγονός ότι το Θέατρο ‘ΡΙΑΛΤΟ’ αποτελεί δημιούργημα και πολιτιστική προσφορά του, προκηρύχθηκε διαγωνισμός (Ιούλιος 2012) για μια νέα εταιρική ταυτότητα, που θα συνδέει αφενός το θέατρο με τη μητρική εταιρεία και χορηγό του και αφετέρου με μια πιο σύγχρονη αισθητική». 


Το «ΡΙΑΛΤΟ» αναφέρει ότι «το επιλεγμένο μέσω του διαγωνισμού λογότυπο (Achim Wieland & Navid Gholipour) ενώνει στοιχεία από την ιστορία του θεάτρου, αναδεικνύει τη σχέση με τη μητρική εταιρία και συνδέει με το σύγχρονο και δυναμικό της λογότυπο μέσα από τον τύπο γραφής και τα χρώματα».

Το ανανεωμένο λογότυπο αποτυπώνεται και στα έντυπα του θεάτρου με κυριότερο το μηνιαίο πρόγραμμα του, του οποίου η όψη αλλάζει σημαντικά, ενώ καταργώντας τη μηνιαία κάρτα επεκτείνεται η αποστολή του λεπτομερέστερου προγράμματος σε χιλιάδες ακόμα αποδέκτες του θεάτρου με την ηλεκτρονική ενημέρωση, επίσης, να ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται. 

Τεχνικά και καλλιτεχνικά το Θέατρο «ΡΙΑΛΤΟ» αποτελεί και πάλι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε αυτούς τους τομείς στην Κύπρο και αξιοποιώντας τις καινούριες υποδομές, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, το ‘ΡΙΑΛΤΟ’ είναι σε θέση να συνδέεται με το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου και την Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης προσφέροντας θεάματα μοναδικής τεχνολογίας και καλλιτεχνικής αξίας.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ