2012-12-31 12:00:07
Φωτογραφία για Τα... λένε την Παρασκευή για Ντε Βινσέντι
Στο... φουλ τις μηχανές για την απόκτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι βάζουν στον Παναθηναϊκό και την Παρασκευή αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη.

Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Τριφυλλιού, αφού αποτελεί τον διακαή πόθο του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Γι' αυτό και οι «πράσινοι» έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτησή του, τη στιγμή που περιμένουν την άφιξη του ατζέντη του, Εστεμπάν Μπουχάν στην Ελλάδα για να τα... πουν και να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Η έλευσή του αναμένεται την Τετάρτη, με το ραντεβού των δύο πλευρών να ακολουθεί δύο ημέρες αργότερα, ήτοι την ερχόμενη Παρασκευή, σύμφωνα με το «Goal», ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να αποσπάσουν την υπογραφή του 23χρονου μεσοεπιθετικού για συμβόλαιο τριών ετών.

Από την πλευρά του πάντως ο ΠΑΣ ασκεί μεγάλη πίεση στον Ντε Βινσέντι για να μην πάει στους «πράσινους» και να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος εκτός από χρήματα, φέρεται να δείνει ως αντάλλαγμα και τον Τάτο. Ο παίκτης πάντως δείχνει να έχει ήδη πάρει την απόφασή του, να συνεχίσει δηλαδή την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μόλις μάλιστα στο Τριφύλλι εξασφαλίσουν την υπογραφή του, τότε θα στραφούν στην διοίκηση των Ηπειρωτών, ώστε έχοντας ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια τους, να ζητήσουν την απόκτηση του Αργεντινού από τώρα, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ