2012-12-31 07:38:02
Φωτογραφία για Τα ευτράπελα των Χριστουγέννων
Τα Χριστούγεννα προβάλλονται ως γιορτή αγάπης, αδελφοσύνης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, αλλά είναι προφανές ότι δεν τα βλέπουν όλοι έτσι. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι ευτράπελες ιστορίες που έρχονται από τις ΗΠΑ. Σε αυτές, ο Άγιος Βασίλης παίζει δεύτερο ρόλο και στο προσκήνιο βρίσκεται μάλλον ο κακός καλικάντζαρος που κλέβει τα δώρα και ενίοτε... δέρνει τον Άϊ Βασίλη.

Στο Σιάτλ των ΗΠΑ, μία ανθρωπιστική οργάνωση αγόρασε δώρα για 250 άστεγα παιδιά. Ωστόσο, μία ημέρα πριν δοθούν στους παραλήπτες, τα δώρα εκλάπησαν. Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Στο Οντάριο του Καναδά, η αστυνομία συνέλαβε έναν ξεδιάντροπο 24χρονο, ο οποίος, στη διάρκεια της παραδοσιακής χριστουγεννιάτικης παρέλασης, έλεγε σε μικρά παιδιά ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης!

Την περασμένη εβδομάδα μία οικογένεια στο Χιούστον των ΗΠΑ, έλαβε ειδοποίηση για δύο δέματα που είχε παραγείλει μέσω Internet. Επιστρέφοντας το ίδιο απόγευμα, τα μέλη της οικογένειας βρήκαν μόνο ένα δέμα. Το δεύτερο, που περιείχε ένα i-pad, είχε κάνει φτερά. Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού αποκάλυψε ότι ο κλέφτης ήταν ο υπάλληλος της εταιρίας κούριερ, ο οποίος με κάποιο τρόπο «μυρίστηκε» το πολύτιμο περιεχόμενο του δέματος και το βούτηξε. Ο υπάλληλος συνελήφθη και απολύθηκε.


Ο Ρίτσαρντ Όουεν, παίκτης του ράγκμπι από τη Βρετανία, καταδικάστηκε σε 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας, επειδή γρονθοκόπησε τον Άγιο Βασίλη! Το θύμα βρέθηκε στο έδαφος αναίσθητο και με σπασμένο σαγόνι. Ο Όουεν ζήτησε συγγνώμη και απέδωσε το περιστατικό σε μία «άσχημη περίοδο» που περνούσε στη ζωή του. Είχε σπάσει το πόδι του και δεν μπορούσε να παίξει ράγκμπι. Έτσι... το έριξε στην πυγμαχία και μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένει πολλά δώρα φέτος!

Θα θυμάστε την ταινία «Μόνος στο σπίτι», όπου η οικογένεια Μακάλιστερ ξεχνά τον μικρό Κέβιν στο σπίτι. Ένας άνδρας από τη Μασαχουσέτη έκανε κάτι πιο «προχωρημένο»: άφησε το γιο της φίλης του σε ένα πολυκατάστημα! Τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου, η αστυνομία βρήκε το αγοράκι να κοιμάται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, στο πάρκινγκ του καταστήματος. Ο 34χρονος πατριός του δεν ήταν πουθενά γύρω. Η αστυνομία τον εντόπισε στο σπίτι να απολαμβάνει την καινούργια του τηλεόραση. Ο άνδρας συνελήφθη, αλλά δεν έγινε γνωστό πώς γύρισε στο σπίτι με την τεράστια τηλεόραση, ούτε πώς το αγόρι επέστρεψε μόνο του στο αυτοκίνητο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ