2012-12-31 02:12:03
Φωτογραφία για «Φωτιά» στο πιρούνι του Φουρτάδο!
Υπέρβαροι επέστρεψαν από τις γιορτές των Χριστουγέννων τρεις παίκτες της ΑΕΚ, με τον Εμίλιο Φουρτάδο όμως να είναι εκείνος που θα... πληρώσει τη λυπητερή, αφού αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε των Έβαλαντ Λίνεν κατά την επιστροφή των παικτών του στις προπονήσεις. Μπορεί να είχε δώσει στον καθένα ξεχωριστά ένα ειδικό πρόγραμμα που θα ακολουθούσε κατά την περίοδο των γιορτών, ωστόσο κάποιοι φαίνεται ότι δεν μπόρεσαν να βάλουν... φρένο στο φαγητό και γύρισαν υπέρβαροι.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Φουρτάδο, Παυλή και Αγκιρίμπα, με τον πρώτο μάλιστα να προλαβαίνει να πάρει στο διάστημα των διακοπών 3-4 κιλά! Αυτός όπως φαίνεται είναι και ο λόγος που ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε τελικά να παραχωρηθεί δανεικός, αφού έγινε έξαλλος.

Μαζί του πιθανότατα θα βρεθεί όπως φαίνεται και ο Νίκος Κατσικοκέρης, που επίσης δείχνει να μην υπολογίζεται στην παρούσα φάση, με τον Θωμά Τσίτα που αρχικά είχε βρεθεί στη «μαύρη λίστα» του Λίνεν να την... γλιτώνει πιθανότατα τελικά και να παραμένει στον Δικέφαλο.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ