2012-12-31 00:27:20
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΧΩΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ...!!!
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση υποψηφίου για την προεδρία στην Κύπρο.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης ήταν δύο εκ των ομιλιτών.

 Ο βουλευτής Ιωάννης Λαγός είπε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί την Κύπρο αναπόσπαστο μέρος της Ελλάδας ,ότι οι Έλληνες της Κύπρου πρέπει να είναι πάντα με το κεφάλι ψηλά και να μην ξεχνάμε το «Ελλάς –Κύπρος-Ένωσις». Στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος τα έχωσε κανονικά σε όσους πολιτικούς είπανε πως οι βουλευτές δεν είναι επιθυμητοί στην νήσο.

Ο Η.κασιδιάρης ανάφερε πως δεν θα πάρει άδεια απο τον οποιοδήποτε για να εισέλθει στην νήσο μας κι ότι το πάσο δόθηκε απο τους ήρωες-γίγαντες της ΕΟΚΑ και απο τον πατέρα του Σολωμού που ευρίσκονταν εκεί σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος μόλις άκουσε αυτα τα λόγια δεν σταμάτησε να χειροκροτεί .Έλεγαν οι ηλικιωμένοι μεταξύ τους «αυτο θα πεί Ελλάδα,αυτό θα πεί υπερηφάνια,πως να μην συγκινηθώ»
. Σε κάποιο σημείο βγαίνει απο τα χείλη του βουλευτή με Ελληνικό πάθος ,δυνατά και υπερήφανα το όνομα «Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγένης» ,βουρκώσανε τα μάτια των ηρώων της ΕΟΚΑ όταν ακούσανε το όνομα του Στρατηγού τους, ύψωσαν τα χέρια τους μαζί με τον κόσμο και χαρίσανε το πιο δυνατό χειροκρότημα στον βουλευτή. Τα παλλικάρια του Εθνικού Λαικού Μετώπου με τις μαύρες μπλούζες και τις Ελληνικές σημαίες φώναζανε με όλη την δύναμη της ψυχής τους ..

«ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ» καθώς αποχωρούσε ο πατέρας του ηρωομάρτυρα Σολωμού Σολωμού. Κωνσταντίνα Μούσιη .

Στην φωτογραφία ο Σπυρος Σολωμού με τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη

.

http://www.stoxos.gr/2012/12/blog-post_1342.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ