2012-12-30 23:42:03
Φωτογραφία για Πέρασαν για τρομοκράτη τον… Ολυμπιονίκη Μο Φάρα και μόνο που δεν τον φυλάκισαν!
Το έχει η μοίρα του Μο Φάρα όποτε επισκέπτεται τις ΗΠΑ να βρίσκει μπελάδες, αλλά αυτή τη φορά το κακό παρατράβηξε για τον Βρετανό Ολυμπιονίκη των 5.000μ και των 10.000μ.

Συγκεκριμένα, ο Μο Φάρα ταξιδεύοντας με τις δίδυμες κόρες του και τη σύζυγό του στις ΗΠΑ για να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Όρεγκον, σύρθηκε μέχρι για ανάκριση από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, καθώς λόγω της καταγωγής του από τη Σομαλία, γέννησε υποψίες ότι είναι τρομοκράτης!

Ο Βρετανός δρομέας για να πείσει τους ανθρώπους ασφαλείας για το ποιος πραγματικά είναι, είχε στις αποσκευές του τα δύο χρυσά μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το πιστέψω. Λόγω της καταγωγής μου από τη Σομαλία, κάθε φορά που έρχομαι στις ΗΠΑ αντιμετωπίζω πάντα παρόμοια προβλήματα από τις τελωνειακές αρχές» είπε ο Μο Φάρα, ο οποίος έχει πατέρα Βρετανό και μετακόμισε στο νησί από την Αφρική σε πολύ μικρή ηλικία.

Ο Φάρα έχει έδρα του το Πόρτλαντ, καθώς εκεί συνεργάζεται με τον παλαιό πρωταθλητή και νυν τεχνικό Αλμπέρτο Σάλαζαρ στο αρχηγείο της NIKE. Μάλιστα, όπως ανέφερε, για το συγκεκριμένο ταξίδι είχε βγάλει, μέσω της αθλητικής εταιρείας απλή τουριστική βίζα και χρειάστηκε να πετάξει μέχρι το Τορόντο για να εισέλθει ξανά στις ΗΠΑ. Τελικά, το μυστήριο έλυσε ο Αλμπέρτο Σάλαζαρ.

«Ευτυχώς ο Αλμπέρτο είχε φίλο του στο FBI, ο οποίος γνώριζε ποιος ακριβώς ήμουν» κατέληξε ο Μο Φάρα.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ