2012-12-30 23:23:05
Φωτογραφία για ΠΑΕ Παναχαϊκή: Πήρε τον Χοτζάλι, αποχωρεί ο Ντιόγκο
"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του ηλικίας 16 ετών Γκέρτι Χοτζάλι για έξι χρόνια (3 χρόνια συμβόλαιο, 3 ιδιωτικό συμφωνητικό με ρήτρες). Ο Γκέρτι Χοτζάλι απεκτήθη με μεταγραφή από την ομάδα Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας, κατόπιν υποδείξεως του παλιού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τάκη Μακρυδημήτρη, ο οποίος ήταν και προπονητής του.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέβαλε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή το ποσό των 10.000 ευρώ στην ομάδα του, αναλαμβάνοντας επιπλέον και την οικονομική υποστήριξη των ακαδημιών του συλλόγου μέχρι το καλοκαίρι.

Ο παίκτης αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και παρά τη νεαρή ηλικία του (γεννηθείς το 1996) αποκτήθηκε μετά από παρακολούθηση της εξαιρετικής αγωνιστικής του συμπεριφοράς για 2 μήνες. Ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται με την επαγγελματική ομάδα, ωστόσο θα αγωνίζεται και στην ομάδα Νέων.

Την Τετάρτη 2/1/2013 αναμένονται στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την Παναχαϊκή, ένας 24χρονος κοινοτικός που αγωνίζεται στην επίθεση και ένας Έλληνας ίδιας ηλικίας, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Ευρώπης.


Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι της απολύτου επιλογής του προπονητού της ομάδας μας Γιώργου Κούτση και μαζί με τους Ν' Τζιοντό και Χοτζάλι θα αποτελέσουν τις νέες επιθετικές, αξιόπιστες λύσεις της Παναχαϊκής στους 27 τελευταίους αγώνες.

Την επιστροφή του στην Ισλανδία και την Ρέκιαβικ, ζήτησε από τον προπονητή και το Δ.Σ. της ομάδας ο ποδοσφαιριστής μας, Ντιόγκο, λόγω οικογενειακών προβλημάτων και η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κάνει δεκτό το αίτημά του, βάζοντας ρήτρα 20.000 ευρώ για την περίπτωση που ο παίκτης αποκτηθεί από ελληνική, ποδοσφαιρική ομάδα".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ