2012-12-30 22:43:11
Φωτογραφία για Θάλασσα ο κάμπος από τη σημερινή πλημμύρα του Πηνειού σε Τρίκαλα – Καρδίτσα
Τεράστιες ποσότητες νερού έχει κατεβάσει σήμερα ο Πηνειός ποταμός και όλοι οι παραπόταμοί του, μετά και την διήμερη έντονη βροχόπτωση. Αποτέλεσμα, να πλημμυρήσουν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Το σημερινό βίντεο του trikalaola.gr είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης που επικρατούσε σήμερα στις πλημμυρισμένες περιοχές. Οι εικόνες που θα δείτε, είναι από τις περιοχές του δήμου Φαρκαδόνας, Πηνειάδα, Ζάρκο, Κεραμίδι και περιοχές της Καρδίτσας που συνορεύουν με αυτές.

Το ύψος των νερών στη γέφυρα του αγροκτήματος Ζάρκου, ήταν μεγάλο και έγλυφαν το διάζωμα διάβασης. Πολλά φερτά υλικά κώλωναν σε αυτή με αποτέλεσμα υπάρχει φθορά, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Στο σημείο βρέθηκε απόψε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος συντόνιζε την προσπάθεια ενός μηχανήματος που απομάκρυνε τα φερτά υλικά από τη συγκεκριμένη γέφυρα.

«Είμαστε σε ετοιμότητα για ότι πρόβλημα παρουσιαστεί να το αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε και με τη φύση», τόνισε ο κ. Μιχαλάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγη ώρα. Χθες βράδυ τα νερά του Πηνειού καταπάτησαν εκατοντάδες στρέμματα σε Παραπόταμο και Βαλομάνδρι του δήμου Πύλης.

Βέβαια αύριο τα νερά του Πηνειού κατευθύνονται προς Λάρισα και θα πλήξουν τις εκεί περιοχές.

trikalaola.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίσκεψη Κουίκ στη Χίο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επίσκεψη Κουίκ στη Χίο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ