2012-12-30 22:01:02
Φωτογραφία για Τρίπολη: Συνελήφθησαν 10 άτομα για... μπαρμπούτι!
Σε... μπαρμπουτιέρα είχε μετατρέψει 53χρονος το καφενείο του στην Τρίπολη, όπως διαπιστώθηκε από... έλεγχο του Τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (29/12).

Συνελήφθησαν ένας 57χρονος ημεδαπός, ο οποίος εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, τρεις ακόμα ημεδαποί, ηλικίας 30, 54 και 58 ετών, καθώς επίσης και έξι ημεδαποί ΡΟΜΑ ηλικίας 34, 45, 34, 23, 32 και 34 ετών αντίστοιχα, γιατί ο πρώτος είχε επιτρέψει στους υπόλοιπους τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ζάρια και το χρηματικό ποσό των 1.804 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου, ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Οι έλεγχοι από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεχίζονται αμείωτοι καθ' όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, μια και η περίοδος... ενδείκνυται για την άνθιση των τυχερών παιχνιδιών!

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ