2012-12-30 21:31:02
Φωτογραφία για 4 σούπερ μοδάτα λουκ για το ρεβεγιόν
Η βραδιά της παραμονής Πρωτοχρονιάς, πρέπει να σε βρει αστραφτερή και μοδάτη. Κλέψε ιδέες για μια αξέχαστη βραδιά!

Το χρυσό φόρεμα:Σίγουρα, το χρυσό είναι το χρώμα των γιορτών. Εσύ μπορείς να βρεις ένα δαντελένιο χρυσό φόρεμα όπως η Χάιντι Κλουμ, ή να προτιμήσεις ένα χρυσό ζακετάκι όπως κι ένα χρυσό τοπ.

Συνδυασέ το έξυπνα με ασορτί αξεσουάρ (κοσμήματα, γοβάκια και τσαντάκι) και μην ξεχνάς πως το χρυσό + μαύρο, είναι ο πιο class συνδυασμός.

Το λουκ με βασικό στοιχεό το ψηλόμεσο σορτς:

Η Τάιλορ Σουίφτ λατρεύει τα ψηλόμεσα σορτς και τα προτιμά σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα σε πολλές βραδινές της εμφανίσεις. Εσύ μπορείς να συνδυάσεις το σορτς σου με μαύρη ή στο χρώμα της πούδρας πουκαμίσα και να γοητεύσεις.

Για το περπάτημά σου, προτίμησε ψηλά μποτίνια με χοντρό τακούνι (για να μπορείς να χορεύεις όλη νύχτα) και να ολοκληρώσεις το λουκ σου με ένα ξεχωριστό clutch.


Το ιδιαίτερο κολάν:

Με πούλιες, με μοτίβα, με περίτεχνα σχέδια, με δαντέλα, το κολάν μπορεί να αποτελέσει βασικό στοιχείο του λουκ στο ρεβεγιόν. Αν είναι πολύχρωμο ή φορτωμένο με στρας, προτίμησε ένα μονόχρωμο τοπ.

Η peplum φούστα:

Η τάση του peplum κυριαρχεί και στις γιορτινές μας εμφανίσεις. Αντί να επενδύσεις σε διαφορετικά peplum τοπς, καλύτερα να προτιμήσεις μια peplum φούστα (εμείς λατρεύουμε το γιορτινό μοβ χρώμα) και να την συνδυάσεις με δαντελένια τοπ, διάφανες πουκαμίσες, κορμάκια και σέξι μπουστάκια.

Προσοχή: όχι peplum με peplum: ή φούστα ή τοπ!

http://www.womenonly.gr/

 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Είμαι αφοσιωμένος στον Άρη»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Είμαι αφοσιωμένος στον Άρη»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ