2012-12-30 20:41:18
Φωτογραφία για Για κάποιους δυστυχώς αυτά τα Χριστούγεννα δεν ήρθαν ποτέ
"Για κάποιους δυστυχώς αυτά τα Χριστούγεννα δεν ήρθαν ποτέ".

Φίλοι μου και συνάδελφοι καλημέρα σας.

Αφορμή για να γράψω αυτά τα λίγα λόγια στάθηκε ένα σχόλιο πιθανόν συναδέλφου μου (ότι κόπηκαν τα ρεπό στην Α.Δ.Ημαθίας και εν λόγω Αξ/κός που τα έκοψε έφυγε με άδεια) στην πρώτη πρωινή αναρτησή σας.

Δυστυχώς φίλε και συνάδελφε το ρεπό στην κατάσταση που βρίσκομαι είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει εμένα και την τεραμελλή οικογενειά μου την συζυγό μου (άνεργη) την μεγάλη κόρη μου 16 ετών την μεσαία 13 ετών και τον γιό μου 10 ετών.

Στα 24 χρόνια ενεργής υπηρεσίας πουέχω και όλα στο πεζοδρόμιο,είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που εχω έρθει σε απόγνωση εγώ και η οικογενειά μου και θα σας το αναλύσω φυσικά γιατί όπως έγραψα στην κατάσταση που βρισκόμαστε το ρεπό είναι το τελευταίο που θα μας ενδιέφερε.

Εδώ και τρία χρόνια περίπου ο δικός μας κλάδος και εννοώ των Αστυνομικών και γενικότερα των Σωμάτων Ασφαλείας έχει έρθει σε γενικό αδιέξοδο.


Το κόψε, κόψε,κόψε του μισθού μας ,των πενθημέρων μας,των νυχτερινών μας από τους εκάστοτε κυβερνώντες,έχει ώς γενικό αποτέλεσμα την κοινωνική μας απαξίωση σαν ένστολους υπαλλήλους του Ελληνικού Κράτους.

Θα αναλύσω τα 910 Ευρώ που πήρα στην μισθοδοσία αυτόν τον μήνα τι τα έκανα,αν γράψω μόνο ότι για το δάνειο της οικίας μου πλήρώνω 450 Ευρώ,για την ΔΕΗ 230 Ευρώ γαι την ΕΥΔΑΠ 90 Ευρώ,φροντιστήρια μόνον Αγγλικά στις δύο μου κόρες 120 Ευρώ.

Σύνολο 910 Ευρώ λοιπόν και όπως καταλαβαίνετε άφησα απλήρωτα τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μας των 1200 κυβικών και την εφορία που μου είχε έρθει πριν τρείς μήνες 1800.Ευρώ.

Εβλεπα χθες το βράδυ στην τηλεόραση (όχι plasma) ότι διάφοροι κυβερνώντες των τελευταίων ετών κατηγορούνται για υπαιξέρεση Δημοσίου χρήματος δισεκατομυρίων Ευρώ (ο τελευταίος την κοπάνησε στην Ολλανδία) για να μην συλληφθεί πιθανόν και αναρρωτιέμαι εγώ σε τι έφταιαξα και έχω περιέλθει σε αυτήν την απελπιστική κατάσταση να μην μπορώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου γιατί απο εδώ και στο εξείς φυσικά θα με κηνυγάνε Θεοί και Δαίμονες (Εφορία-Τράπεζες-Αστυνομία) για χρέη πρός το Δημόσιο,ενώ άλλοι που καταχράστηκαν ζούνε ελεύθεροι και στο εξωτερικό ΥΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ "ΚΟΡΟΙΔΩΝ".

Τα Χριστούγγενα καλώς - κακώς πέρασαν για την Πρωτοχρονιά όμως ούτε λόγος για να πλησιάσουμε το SUPER-MARKET ούτε λόγος να αγοράσω απο ένα ζευγάρι παπούτσια στο κάθε μου παιδί (δεν θέλω να γράψω ντρέπομαι ότι ο γιός μου φοράει τα παπούτσια της μεσαίας μου κόρης).

Θα ήθελα να συνεχίσω να γράψω ακόμη αρκετά αλλά με έπιασε το παράπονο.

Ισως φίλε - συνάδελφε και ανγνώστες της σελίδος αυτής καταλάβατε γιτί το ΡΕΠΟ είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει,τι να το κάνω αν στο σπίτι μου δεν εχω θέρμανση και φαγητό.

Στους διαχειριστές της σελίδος ένα μεγάλο ευχαριστώ ,αν θέλετε δημοσιεύσετε αυτήν μου την ανοιχτή επιστολή την οποία κοινοποιώ μέσα απο την σελίδα σας σε όλους όσους κυβέρνησαν την χώρα μου τα τελευταία 35 χρόνια.

Δεν ζητάω κάτι απλά να την διαβάσουν προσεκτικά και να κοιτάξουν στα μάτια όλους εμάς τους ένστολους όπως κοιτάζω κάθε στιγμή και εγώ τα παιδιά μου.

30-12-2012

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά σε όλους σας.

Ενας Αντιπαραγωγικός Αρχιφύλακας.

ΣΧΟΛΙΟ ..

Δεν υπάρχουν λόγια.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Miami... my mammy!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Miami... my mammy!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ