2012-12-30 20:33:43
Φωτογραφία για Ξεκίνησε τη δουλειά στον Ατρόμητο ο Αναστόπουλος
Δουλειά έπιασε ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου Πρώτη προπόνηση για τον Φάμπιο

Την πρώτη γεύση από την νέα του ομάδα πήρε την Κυριακή (30/12) το μεσημέρι ο Νίκος Αναστόπουλος, καθώς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου.

Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα την Δευτέρα (31/12), ενημερώθηκε για όλα τα θέματα του συλλόγου, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ πήρε και τα στοιχεία που αφορούν κάθε παίκτη των "κυανόλευκων".

Ο Νίκος Αναστόπουλος την Δευτέρα (31/12) θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, όπου θα συζητηθούν και τα μεταγραφικά θέματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την θέση του επιθετικού υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Τάτο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Πρώτη για Φάμπιο

Από εκεί και πέρα, μ νέο πρόσωπο τον Φάμπιο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρομήτου στον Ασπρόπυργο υπό την επίβλεψη του προπονητή της Κ20 Μάρκου Δήμου και του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά.

Ο Πορτογάλος επιθετικός γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του και στην συνέχεια έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης η οποία διεξήχθη υπό έντονη βροχή και αφορούσε αποκλειστικά τη φυσική κατάσταση.

Επίσης κανονικά προπονήθηκε και ο Ταυλαρίδης. Η προπόνηση της Δευτέρας θα γίνει και πάλι στον Ασπρόπυργο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ