2012-12-30 20:19:25
Φωτογραφία για Καρέλιας: Και όμως υπάρχουν και τέτοιοι επιχειρηματίες!
Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπου συλλογικές συμβάσεις ακυρώθηκαν, εργαζόμενοι έχασαν την εργασία τους ή αναγκάστηκαν να εργάζονται εκ περιτροπής και με μειωμένο ωράριο και απώλεσαν τα επιδόματά τους, έρχεται μια επιχείρηση, η Καπνοβιομηχανία Καρέλια, και ανακοινώνει έκτακτες παροχές ύψος 2 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της. Ωσάν να ήταν πρωτοχρονιάτικος μποναμάς.

Οπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης κ. Α. Καρέλιας, στις παροχές περιλαμβάνονται επίδομα χειμερινής στολής 200 ευρώ για κάθε εργαζόμενο.

Το επίδομα παρουσίας θα είναι εφέτος 850 ευρώ και το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία ημέρα από την εργασία τους. Ο κάθε εργαζόμενος που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.400 ευρώ. Οι εργαζόμενοι των οποίων τα παιδιά πέτυχαν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ μέσα στο 2012 θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση 500 ευρώ. Παράλληλα η εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή σε κάθε παιδί που πέτυχε στις σχολές αυτές μέσα στο 2012. Ακόμη δόθηκαν γενναίες αυξήσεις σε χαμηλόμισθους και εργαζομένους με παιδιά
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ