2012-12-30 19:30:10
Φωτογραφία για Ηλεία: Αυξημένη η κίνηση στα καταστήματα παιχνιδιών
Η ημέρα που ο Αϊ Βασίλης θα περάσει από κάθε σπίτι για να αφήσει τα δώρα των παιδιών πλησιάζει, κι έτσι η κίνηση στα καταστήματα παιχνιδιών είναι αυξημένη αυτές τις ημέρες.

Και μπορεί η οικονομική κρίση να έχει αναγκάσει τους μεγάλους να κάνουν περικοπές ακόμα και σε βασικά αγαθά, ωστόσο δεν θέλουν να κάνουν το ίδιο με τη χαρά των παιδιών τους, ειδικά αυτές τις ημέρες, απλά διαθέτουν πολύ λιγότερα χρήματα.

Αυτές οι μέρες και ειδικά η Πρωτοχρονιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά, αφού είναι συνδεδεμένη με την έλευση του Αϊ Βασίλη με τα δώρα. Έτσι, γονείς και νονοί αναλαμβάνοντας ρόλο... Αϊ Βασίλη, διαβάζουν τα γράμματα των παιδιών και σπεύδουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους, ανάλογα βέβαια με τις δυνατότητές τους ο καθένας.

Αυξημένο το αγοραστικό ενδιαφέρον

Η κίνηση στα καταστήματα παιχνιδιών αυτές τις ημέρες είναι αυξημένη και τα ράφια γεμάτα από παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, τα γούστα και τα... βαλάντια.


Αν και τα διαφημιζόμενα στην τηλεόραση παιχνίδια κρατούσαν πάντα την πρώτη θέση στα γούστα και τις επιθυμίες των παιδιών, τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουν την ίδια θέση στο αγοραστικό ενδιαφέρον του κοινού.

Συνεπώς, εκτός από τις συγκεκριμένες «παραγγελίες» που έχουν κάποιοι γονείς και νονοί -οι οποίες είναι μειωμένες σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια- οι περισσότεροι θα επιλέξουν μόνοι τους τα δώρα που θα κάνουν στα παιδιά και βαφτιστήρια τους.

Σε κάθε περίπτωση, αναζητούν οικονομικά παιχνίδια για τα παιδιά και βαφτιστήρια τους, προκειμένου να τους δώσουν λίγη χαρά αυτές τις ημέρες. Έτσι κι αλλιώς, ένα παιχνίδι, πάντα θα δώσει χαρά σ? ένα παιδί και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τους ίδιους τους γονείς.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ