2012-12-30 18:40:23
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ 23η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Euroclub Index Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Την 23η θέση στην Ευρώπη κατέχει ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός με βάση την μηνιαία μέτρηση του Euroclub Index, με τον Παναθηναϊκό να υστερεί 67 θέσεις.

Στην ελίτ της Ευρώπης έχει καθιερωθεί για τα καλά ο Ολυμπιακός. Ο νταμπλούχος Ελλάδας με τις συνεχόμενες παρουσίες του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλα και τις σημαντικές του επιτυχίες έχει εδαιωθεί στη συνείδηση ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης,με όλους να μιλούν με σεβασμό, αλλά και θαυμασμό για τον μόνιμο πρωταθλητή.

Ενδεικτική του σεβασμού, που εμπνέει ο Θρύλος είναι η μηνιαία μέτρηση του Euroclub index, όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέχουν την 23η θέση, έχοντας 2.950 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά ο ...αιώνιος πελάτης Παναθηναϊκός υστερεί 67 ολόκληρων θέσεων του Θρύλου κατέχοντας την 90η θέση Το επίτευγμα του Ολυμπιακού είναι τεράστιο εάν ληφθεί υόψη το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι υπερέχουν στη κατάταξη κουφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2010 Ίντερ, όπως επίσης και οι Λάτσιο, Ρόμα, Νάπολι, Λίβερπουλ, Φενέρμπαχτσε, Σεβίλλη.

Όσο για την αντίπαλο των ερυθρολεύκων στο Γιουρόπα Λιγκ, Λεβάντε, είναι τοποθετημένη στην 49η θέση, έχοντας 2.665 βαθμούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ