2012-12-30 15:10:06
Φωτογραφία για 10ΗΜΕΡΟ... «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δεκαήμερο υπογραφών και ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Βέροια για την απόκτηση του Ολαϊτάν, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, μόλις αδειάσει θέση ξένου (Ντιόγκο) θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Πίνο, έτοιμος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του είναι ο Κάρολ, ενώ στην ΠΑΕ αναμένουν τις απαντήσεις των Τζιμπούρ και Τοροσίδη.

Έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο (και τελικό) στάδιο, λαμβάνοντας πια επίσημη μορφή οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί είναι στον Ολυμπιακό. Από τη διοίκηση, σύμφωνα με δημοσίευμα του "contra.gr", ασχολούνται κυρίως με τις ανανεώσεις των συμβολαίων ορισμένων ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, κινούνται για την απόκτηση παικτών από τώρα για το καλοκαίρι, ενώ έχουν πάντα τα μάτια τους ανοιχτά μήπως τυχόν προκύψει κάποια ευκαιρία για τη μεταγραφή κεντρικού μέσου.

Όσον αφορά την εγχώρια αγορά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Βέροια για τον Μάικλ Ολαϊτάν
. Το συμβόλαιο του 20χρονου Νιγηριανού επιθετικού (1/1/1993) λήγει το καλοκαίρι, αλλά οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τούτες τις ημέρες τον παίκτη, αφήνοντάς τον ως δανεικό στη Βέροια μέχρι το καλοκαίρι. Για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ, όμως, στελέχη των ερυθρόλευκων επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Αρβανιτίδης μιλώντας για το θέμα.

Ο Ολαϊτάν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα στη Βέροια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (σέντερ φορ, περιφερειακός επιθετικός, αλλά και στα άκρα), διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και κάθετη πάσα, σκοράρει, αλλά χρειάζεται παράλληλα να βελτιώσει και ορισμένα σημεία στο παιχνίδι του. Ο νεαρός Νιγηριανός έχει 17 συμμετοχές και 3 γκολ μέχρι σήμερα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σχετικά με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, αυτό που απομένει είναι να αδειάσει θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ για να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Από τον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν τις προσεχείς ημέρες να βρουν τη χρυσή τομή με τον Ντιόγκο, έτσι ώστε να ενσωματωθεί στο δυναμικό ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Πίνο έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό το οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα είναι παρόμοιο με εκείνο που είχε αρχικά υπογράψει ο Τζιμπούρ, δηλαδή, θα είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών, με οψιόν ανανέωσης για άλλες δύο σεζόν.

Με την επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό (την Τετάρτη 2/1) θα δρομολογηθούν εξελίξεις και στις υποθέσεις ανανέωσης των συμβολαίων των Ραφίκ Τζιμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη. Από τον Ολυμπιακό πάντως αναμένουν τις απαντήσεις των δύο ποδοσφαιριστών μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, λεπτομέρειες απομένουν για την επίτευξη συμφωνίας για την επέκταση της συνεργασίας με τον Ρόι Κάρολ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ