2012-12-30 12:13:25
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο της Σάλκε ο Κώστας Μανωλάς
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε ο νεαρός αμυντικός στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από τους συλλόγους του εξωτερικού. 

Κόντρα στη Σάλκε μάλιστα, στο δεύτερο ματς που διεξήχθη στο Γκεζελκίρχεν, ο Μανωλάς ήταν εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών και από τότε φαίνεται ότι μπήκε για τα καλά στο... μάτι των «βασιλικών μπλε».

Η γερμανική ομάδα άλλωστε είχε σημειώσει το όνομα του παίκτη από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» κι έκτοτε τον τσεκάρει αρκετά συχνά. Η εμφάνισή του ωστόσο στο δεύτερο ματς με τους «ερυθρόλευκους» ήταν αυτή που οδήγησε τους ανθρώπους του συλλόγου να πλησιάσουν τον μάνατζερ του παίκτη, σύμφωνα με την «Sportday».

Στην επαφή βέβαια που έγινε ήθελαν απλά να ενημερωθούν για το συμβόλαιο του Μανωλά με τους πρωταθλητές, καθώς επίσης και τις προθέσεις του ίδιου. Ακούγοντας μάλιστα το ποσό της ρήτρας που φέρεται να βρίσκεται στα 7,5 εκατ. ευρώ, κάθε άλλο παρά εξεπλάγησαν οι Γερμανοί, μιας και υπολογίζοντας να βάλουν στα ταμεία τους περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ, από την πώληση του Κυριάκου Παπαδόπουλου το καλοκαίρι.

Ο πρώην άσος των Πειραιωτών εξάλλου έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τους ιθύνοντες της Σάλκε, που όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα καταφέρουν και αυτό το καλοκαίρι να τον κρατήσουν στο Γκεζελκίρχεν.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ