2012-12-30 12:03:04
Φωτογραφία για Πώς να συνδυάσω τις μπότες μέχρι πάνω από το γόνατο; Ιδέες για κάθε σωματότυπο
Ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια της σεζόν, αλλά και από τις μεγαλύτερες στυλιστικές σπαζοκεφαλιές. Σε ποιες πηγαίνουν και πώς συνδυάζονται;

Ξέρω, θα πείτε πως οι εφαρμοστές-σαν-γάντι knee (και over the knee) boots, πηγαίνουν στις γυναίκες που τα πόδια τους είναι το δυνατό τους σημείο. Δηλαδή έχουν τέλειες αναλογίες και είναι μακριά και λεπτά. Ειδικά αν οι Κnee boots δεν έχουν ιδιαίτερα ψηλό τακούνι, πρόκειται για ένα δύσκολο παπούτσι που διαγράφει κάθε ανατομική λεπτομέρεια και δύσκολα κολακεύει. Όμως, αυτή είναι μόνο μία εκδοχή τους.

Αντίθετα, οι πιο φαρδιές μπότες μέχρι το γόνατο μπορεί να γίνουν και μια πολύ καλή λύση για να καμουφλάρουν πιο παχουλές γάμπες ή έναν λιγότερο σχηματισμένο αστράγαλο και αυτό αμέσως τις κάνει σύμμαχο στυλ και ιδανικές για να συνδυαστούν με κολάν ή μίνι.

Αν πάλι έχεις καλοσχηματισμένα, αλλά όχι όσο ψηλά θα ήθελες πόδια, η knee boot που δεν κόβει τη γάμπα στη μέση όπως άλλες μπότες, ειδικά αν είναι και ψηλοτάκουνη, δημιουργεί το οπτικό εφέ πως τα πόδια είναι πιο μακριά (γιατί δείχνουν πιο ενιαία).


Άρα οι knee boots δεν είναι μόνο για μοντέλα.

Πώς συνδυάζονται;

Με τα skinny jeans που είναι τόσο στη μόδα φέτος κάνουν ένα τέλειο match, αλλά είναι και ένας τρόπος να φορέσεις μίνι φούστα ή σορτς μέσα στο χειμώνα και το λουκ να δείχνει αμέσως απόλυτα προσαρμοσμένο στην εποχή. Μπορείς να μην φορέσεις καθόλου καλσόν ή να φορέσεις ένα μπεζ ματ καλσόν που θα δίνει την αίσθηση γυμνού δέρματος, γιατί αυτή η λωρίδα γυμνής σάρκας ανάμεσα στο ρούχο και τη μπότα προσδίδει μοναδική γοητεία.

Οι knee boots δείχνουν πολύ κομψές και με κοντά πουλόβερ-φορέματα που φέτος είναι λατρεμένα όπως όλα τα knits και μπορεί ακόμα και να αντικαταστήσουν τις πιο καλές μας γόβες ολοκληρώνοντας μια επίσημη βραδινή εμφάνιση με μίνι φόρεμα, αρκεί να τις προτιμήσετε σε στενή γραμμή και με ψηλό λεπτό τακούνι, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κομψές και να έχουν αρμονία με τον αέρα κομψότητας και πολυτέλειας που θέλετε να έχει ένα τέτοιο λουκ.

Σε γενικές γραμμές ισχύει πως τα κοντά φορέματα ή φούστες σε γραμμή Α ή balloon, συνδυασμένα με εφαρμοστές knee boots δημιουργούν το οπτικό εφέ πως τα πόδια είναι πιο λεπτά, ενώ οι εφαρμοστές φούστες και φορέματα συνδυασμένες με knee boots είναι ένα μεγαλύτερο στυλιστικό ρίσκο αν δεν νιώθουμε καλά με το σώμα μας.

Πάρτε ιδέες και πειραματιστείτε  

 

 

 

 

  

 

  

  

Σόνια Καζόνι 

http://www.faysbook.gr/ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ