2012-12-30 11:46:01
Φωτογραφία για Πύργος: 15 ημέρες μετά απάντηση στο «μυστήριο» των Αμυγδαλιών
Στον Πύργο και συγκεκριμένα στην οδό Αρχιμήδους βρέθηκε σταθμευμένο το αυτοκίνητο κατοίκου από την περιοχή των Αμυγδαλιών της Δ.Ε. Αλιφείρας του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, το οποίο είχε πάρει φιλικό πρόσωπο συγγενή του ιδιοκτήτη από τις 14 Δεκεμβρίου.

Τότε ένας 55χρονος είχε εξαφανιστεί κάτω από περίεργες συνθήκες από το σπίτι που διέμενε με φιλικό του πρόσωπο, παίρνοντας και το αυτοκίνητο ένα TOYOTA Yaris. Οι Αρχές ερευνούσαν αυτή την υπόθεση εξαφάνισης τις τελευταίες ημέρες μαζί με την αφαίρεση του αυτοκινήτου.

Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο βρέθηκε σε καλή κατάσταση στον Πύργο, κλειδωμένο, μετά από μήνυμα που έστειλε ο 55χρονος στον φίλο του. Στο SMS εξηγούσε που ακριβώς που είχε αφήσει το αυτοκίνητο και ζητούσε από το φίλο του συγνώμη για την αναστάτωση.

Έτσι νωρίς το μεσημέρι, αστυνομικοί από την Α.Δ. Ηλείας, εντόπισαν το αυτοκίνητο, το φρούρησαν για λίγη ώρα και στη συνέχεια με τη χρήση οδικής βοήθειας το μετέφεραν στους χώρους Διεύθυνσης ώστε να προσέλθει ο ιδιοκτήτης να το παραλάβει.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κοντά σε Ολαϊτάν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κοντά σε Ολαϊτάν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ