2012-12-30 11:11:34
Φωτογραφία για Θέλει χρόνο που… δεν υπάρχει
Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα αποφασίσει ο Δημήτρης Βιντιάδης για την εμπλοκή του ή μη στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Και είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολο αν η «Ένωση» μπορεί να αντέξει έναν ακόμη μήνα.

Τόσο η πλευρά του νεαρού εφοπλιστή, όσο κι αυτή της Original 21 δεν άφησε να διαρρεύσουν πολλά για τη χθεσινή δίωρης διάρκειας συνάντηση που είχαν. Ωστόσο αυτό που έγινε σαφές είναι πως παρά τη δεδομένη πρόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη, η απόφασή του δεν είναι οριστική. Αφενός μεν γιατί δεν έχει συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια για να αναλάβει το εγχείρημα, αφετέρου γιατί εκκρεμεί η ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ προς το κράτος. Μέσα στο Γενάρη περιμένει να έχει σαφέστερη εικόνα και για τα δύο αυτά ζητήματα, αλλά μέχρι τότε αποφεύγει να δεσμευτεί. Αυτό αναμένεται να είναι και το κεντρικό νόημα της ανακοίνωσης που υποσχέθηκε πως θα εκδώσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου για να ενημερώσει τον κόσμο.

Αντέχει η ΑΕΚ ως τότε;

Ο Δημήτρης Βιντιάδης ξεκαθάρισε πως δεν θα διευκολύνει ταμειακώς την ΠΑΕ μέχρι να αποφασίσει να αποκτήσει τις μετοχές. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για έναν μήνα η ΑΕΚ θα ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Από τη μια θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα (οι Μητρόπουλος και Πετρόπουλος δύσκολα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη) ή να κάνει άλλες μεταγραφές (ο Λίνεν έχει ζητήσει τουλάχιστον δύο επιθετικογενείς παίκτες αλλά χρήματα δεν υπάρχουν).

Από την άλλη οι υπάρχοντες παίκτες είναι στα όριά τους, καθώς του οφείλονται πολλά χρήματα και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Αρκετοί εξετάζουν το ενδεχόμενο προσφυγής μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να βρουν ομάδα όταν θα μπορούν, γιατί αν δεν υπάρξει λύση στην ΑΕΚ τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά αν δεν μπει σύντομα ρευστό στα ταμεία, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Μένει, δε, να φανεί αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παραμείνει στη θέση του και μετά τις 17 Ιανουαρίου, καθώς είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να παραιτηθεί εφόσον δεν υπάρχει λύση μέχρι τη γενική συνέλευση που θα γίνει τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Και με τα τωρινά δεδομένα, δεν διαφαίνεται «φως» στον ορίζοντα, τουλάχιστον μέχρι τότε.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ