2012-12-30 10:37:15
Φωτογραφία για ΤΗΝ... «ΠΑΤΗΣΕ» ΑΣΧΗΜΑ Ο ΦΑΛΚΑΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Θύμα φάρσας από τηλεοπτική εκπομπή έπεσε ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Συνεργός σε αυτή ήταν ο συμπαίκτης του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντριάν Λόπεθ.

Ο Ισπανός φορ πείθει τον Κολομβιανό γκολτζή να κάνουν test drive σε μία Ferrari Spider, αξίας 450.000 ευρώ. Οι δυο τους την οδηγούν στους δρόμους της Μαδρίτης και καταλήγουν σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Την ώρα που γευματίζουν, η παραγωγή της εκπομπής έστηνε το σκηνικό. Τοποθετούσε στο πάρκινγκ πινακίδα για χώρο ανακύκλωσης αυτοκινήτων... Οι άνθρωποι της εκπομπής απομακρύνουν το πολυτελές αυτοκίνητο και μετατρέπουν το χώρο που είχε σταθμεύσει σε έναν όπου τα αυτοκίνητα μετατρέπονται σε ένα σωρό από λαμαρίνες για ανακύκλωση.

Όταν Φαλκάο και Αντριάν βγαίνουν από το εστιατόριο και πηγαίνουν στο πάρκινγκ, παθαίνουν σοκ, βρίσκοντας στη θέση της αστραφτερής Ferrari τους ένα μάτσο παλιοσίδερα, με τον υπεύθυνο να τους λέει ότι εκεί σταθμεύουν τα αμάξια τους όσοι θέλουν να τα δώσουν για ανακύκλωση!

Ο πρώτος μένει άλαλος για περίπου ενάμιση λεπτό, ο δεύτερος πείθει με την ερμηνεία του ως εξίσου σοκαρισμένος, ενώ η παρουσία αστυνομίας, που ήθελε την υπογραφή του Φαλκάο και την παρουσία του Ιταλού εμπόρου, κάνει ακόμη πιο «πειστικό» το σκηνικό.

Μέχρι που εμφανίζεται η Ferrari κι από μέσα βγαίνει η παρουσιάστρια της εκπομπής, που προσφέρει μία ανθοδέσμη στον-εμφανώς ανακουφισμένο-Φαλκάο.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ