2012-12-30 10:00:10
Φωτογραφία για Η πρόταση για Λέτο
Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει το νομικό δικαίωμα να προβεί σε διακοπή του συμβολαίου του Λέτο, πρόθεσή του όμως είναι να παραμείνει στην ομάδα και να ανανεώσει.

Τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής σε «πηγαδάκια» για το... κόψιμο του Αργεντινού άσου, δημιούργησαν αρχικά την εντύπωση πως επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να... ξεφορτωθεί τον παίκτη, κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει τελικά.

Εξάλλου ο «Mr ΣΚΑΪ» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θέλει να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση με τον Λέτο, ώστε ο Αργεντινός να πάρει ένα ποσό για το διάστημα που δεν θα παίζει και όταν θα είναι έτοιμος, να αγωνιστεί ξανά με το τριφύλλι στο στήθος. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον «Σέμπα» η οποία και προβλέπει όπως αναφέρει το «Goal» τα εξής: Αρχικά την καταβολή 200.000 ευρώ ως μία μικρή αποζημίωση, ώστε να διακόψει το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει παράλληλα και όλα τα έξοδα για την ιατρική του περίθαλψη ως τώρα, αλλά και για όσο θα χρειαστεί ακόμα μέχρι να επανέλθει πλήρως.


Εν συνεχεία να καταβληθούν στον παίκτη όλα τα χρήματα που του οφείλονται, ποσό που κάθε άλλο παρά χαμηλό είναι και επιπλέον να γίνει ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο, ήτοι να μείνει στην ομάδα ως τον Ιούνιο του 2015. Αυτό βέβαια όχι με τις 920.000 ευρώ «καθαρά» που παίρνει μέχρι σήμερα, αλλά με ένα ποσό κοντά στις 500-550.000 ευρώ.

Πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση του Λέτο και ευελπιστούν ότι θα δείξει θετική διάθεση για να παραμείνει στην ομάδα και να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του από τη επόμενη αγωνιστική περίοδο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ