2012-12-30 09:37:04
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΙΝΟ
Συμβόλαιο για 6 μήνες και με δικαίωμα ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια από πλευράς Ολυμπιακού έχει ήδη υπογράψει ο Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο Ρέντη, με σκοπό να φτάσει το δυνατόν γρηγορότερο στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και να ενσωματωθεί στους ερυθρόλευκους. Αν και όλο αυτό το διάστημα κάλυπτε ένα πέπλο μυστηρίου την υπόθεση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Πίνο έχει ήδη υπογράψει και είναι στο χέρι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να τον κρατήσει στις τάξεις της για τα επόμενα 2,5 χρόνια, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν αρχικά σε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, η ισχύς του οποίου και αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου, με τον Ολυμπιακό να έχει δικαίωμα να του το ανανεώσει για ακόμα δύο χρόνια. Όσο για τον λόγο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, έγκειται στο γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι καλυμμένες και οι πέντε θέσεις ξένων στο ρόστερ του Θρύλου, από τους Πάντελιτς, Φέισα, Κοντρέρας, Ντιακιτέ και Ντιόγκο. Ο τελευταίος ωστόσο αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν, γεγονός που θα δρομολογήσει και την επίσημη ανακοίνωση για τον Πίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ