2012-12-30 07:58:38
Φωτογραφία για ΣΟΚ στην Πάτρα..με τους ληστές βιαστές...
Ανάστατη είναι η κοινωνία στην Πάτρα από την αποκάλυψη ότι δύο άγνωστοι λήστεψαν ένα ζευγάρι και στη συνέχεια βίασαν κατ΄ επανάληψη τη γυναίκα... Θύμα είναι μία 50χρονη που διαμένει στην περιοχή των Σελλών. 

Όλα συνέβησαν χθες κοντά στα μεσάνυχτα στο δρόμο που οδηγεί στα Σελλά. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 50 ετών, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο ήταν σταθμευμένο.

Το ζευγάρι το πλησίασαν  ξαφνικά δύο άγνωστοι δράστες και με την  απειλή όπλου τους  ανάγκασαν να τους ακολουθήσουν σε  δασώδη περιοχή, όπου  και τους έκλεψαν, ό,τι είχαν πάνω τους. Στη συνέχεια τους έδεσαν για να μην μπορέσουν να αντιδράσουν και στη συνέχεια βίασαν τη γυναίκα...Η γυναίκα αργότερα κατόρθωσε να λυθεί και την βρήκε σε κατάσταση πανικού θηροφύλακας που βρισκόταν στην περιοχή. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση.

Νωρίτερα οι ίδιοι πιθανώς δράστες, εισέβαλαν σε οικία στην Αλισσό και επιχείρησαν να βιάσουν την 22χρόνη κόρη της οικογένειας. Η νεαρή αντέδρασε και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι φήμες που βγαίνουν από την τοπική κοινωνία κάνουν λόγο  για αλλοδαπά κτήνη....
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Πόρτα» για Μαυρία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Πόρτα» για Μαυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ