2012-12-30 02:44:31
Φωτογραφία για Πριν από δώδεκα μήνες τέτοια εποχή...
 Για να μην ξεχνιόμαστε. Διαβάστε ένα από τα πολλά ρεπορτάζ εκείνων των ημερών. Τυχαία το βρήκα: "Ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ είναι, πλέον, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μέχρι τώρα άσσος του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μετέβη στην Γερμανία, ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον σύλλογο, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από την ομάδα της Bundesliga. Ο 25χρονος άσσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2015 με συνολικές απολαβές 3,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να παίρνει τεράστια οικονομική ανάσα, αφού στα ταμεία θα μπει το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ. Παρελθόν για την ομάδα θα αποτελέσει και ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος χάρισε ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που του οφείλονταν, μένει ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χιλή και στην Κόλο-Κόλο. Ο Χιλιανός θα αποχαιρετήσει σήμερα τους συμπαίκτες του και την Πέμπτη τον κόσμο."


3 Γενάρη έγιναν όλα αυτά. Πριν από ένα χρόνο περίπου. Τότε ο ΠΑΟΚ πουλούσε για να επιβιώσει από το financial fairplay. Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Ένα χρόνο μετά; Γκρινιάζουμε για το ότι ο ΠΑΟΚ στις 29 Δεκέμβρη δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του με την μεταγραφική περίοδο να μην έχει αρχίσει ακόμη!!!

Είναι δεδομένο πώς καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τι γινόταν πέρσι τέτοιο καιρό και πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα. Καλό φυσικά είναι να μην έχουμε τον πήχη των προσδοκιών μας χαμηλά γιατί πέρσι η ομάδα πουλούσε για να ζήσει ενώ φέτος έχει επενδυτή. Απλά πιο φρόνιμο απ' όλα θα ήταν να έχουμε υπομονή Υ.Γ1: κάποιοι πάνε να χαλάσουν την παρέα που προσπαθώ δυο χρόνια να χτίσω εδώ μέσα. Το να βρίζεις μάνες είναι αν μη τι άλλο αλητεία. Το να βρίζεις μάνες ως "ανώνυμος" είναι ψευτομαγκιά.

Υ.Γ2: για όσους παρακολουθούν το blog ξέρουν ότι όλα τα κείμενα είναι ενυπόγραφα αφού μόνο εγώ το διαχειρίζομαι. Όπως ξέρετε καλά πώς δεν απαγόρεψα σε κανέναν να λέει την άποψη του μέσα από τα σχόλια. Αλλά κουράστηκα με τους "ανώνυμους" της ψευτομαγκιάς. Δόξα τον Θεό υπάρχουν πολλά "ιδρύματα" στο ίντερνετ για να τους φιλοξενούν.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ