2012-12-29 20:11:31
Φωτογραφία για ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ : ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ
Ο Νίκος Τσιαντάκης μίλησε στον «Γαύρο» για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά:

«Με χαροποίησε ιδιαίτερα η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στις προπονήσεις. Εχει πολύ μέλλον στον Ολυμπιακό και η επιστροφή του θα ανεβάσει αυτομάτως και το επίπεδο του Ολυμπιακού.

Βεβαίως, δεν θα τον δούμε να αγωνίζεται στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με τη Βέροια στο Καραϊσκάκη γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αγωνιστεί το παιδί, αλλά σιγά σιγά θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Θέλω να τονίσω ότι ο τραυματισμός του Αβραάμ ήταν αρκετά δύσκολος, όμως έδειξε ότι έχει δύναμη και θέληση για να επιστρέψει πιο γρήγορα απ’ ό,τι υπολόγιζαν οι γιατροί και τα κατάφερε. Θα μπορούσε να επιστρέψει ξανά την άνοιξη, που σημαίνει ότι θα έχανε όλη τη χρονιά.

Ενώ τώρα ο Ζαρντίμ θα του δίνει χρόνο συμμετοχής παιχνίδι με παιχνίδι για να μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς
. Θέλω να πιστεύω ότι στα κρίσιμα παιχνίδια με τη Λεβάντε θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα. Είναι νωρίς βέβαια για να πούμε κάτι τέτοιο, αν δεν δούμε πρώτα πώς τα πηγαίνει. Καθώς ο τραυματισμός ήταν σοβαρός και αν βιαστούν στον Ολυμπιακό να τον βάλουν να παίξει, μπορεί να πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Πάντως, είναι μεγάλη υπόθεση η επιστροφή του. Θα «σφραγίσει» την άμυνα της ομάδας και θα εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά.

Η απουσία του μπορώ να πω ήταν αισθητή, αλλά και ο Μανωλάς και ο Σιόβας κατάφεραν να αποτελέσουν ένα καλό αμυντικό δίδυμο και να μη φαίνεται τόσο πολύ η απουσία του. Από εκεί και πέρα, περιμένω έναν διαφορετικό Ολυμπιακό από τη νέα σεζόν. Με περισσότερη αντοχή στο παιχνίδι του, περισσότερο πρέσινγκ και γενικά μία ομάδα ακόμα πιο επιθετική και πιο δυνατή. Θεωρώ επίσης ότι και ο Πίνο ο οποίος θα αποκτηθεί τον Ιανουάριο, έχει καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Δεν νομίζω να χρειαστεί άλλος ποδοσφαιριστής για τώρα. Με την επιστροφή του Αβραάμ και την προσθήκη του Κολομβιανού πιστεύω ότι η ομάδα είναι υπερπλήρης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Turkey’s New Thinking on Iraqi Kurdistan
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Turkey’s New Thinking on Iraqi Kurdistan
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ