2012-12-29 13:44:05
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «ΨΑΞΙΜΟ» Ο ΒΕΝΓΚΕΡ!
Στο «κυνήγι» ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την Άρσεναλ βρίσκεται ο Αρσέν Βενγκέρ.

Στην παραδοχή πως οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται ενδυνάμωση, προκειμένου να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Premier League, προέβη ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος τόνισε πως τον Ιανουάριο θα έχει αρκετή δουλειά, ψάχνοντας αυτούς που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

«Θα είμαι αρκετά απασχολημένος τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δεν θα σας πω συγκεκριμένα ονόματα, γιατί εσείς- τα μίντια - μπορείτε να τα βρείτε μόνοι σας», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός για να προσθέσει:

«Είμαστε ανοιχτοί στο να ενδυναμώσουμε την ομάδα, αλλά η δυσκολία έγκειται στο να βρούμε αυτό που θα μας ενδυναμώσει. Δεν μπορείς πάντα να βρεις αυτό που θες, με τους παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά. Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν άμεσα αισθητή την παρουσία τους στην ομάδα και να την βοηθήσουν».

Τέλος, ο Βενγκέρ μίλησε για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Αντρέι Αρσάβιν και διέψευσε τα όσα ακούγονται για τη Ρέντινγκ:

«Αυτή η μεταγραφή δεν υπάρχει στο πλάνο. Προς το παρόν δεν είχα καμία κλήση από την Ρέντινγκ. Αλλά αν βρεθεί μία λύση που να ικανοποιεί τόσο εκείνον όσο και τον σύλλογο τότε σίγουρα θα το σκεφτούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ