2012-12-28 23:12:37
Φωτογραφία για algerfoot : 5 εκ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ ζητάει ο Ολυμπιακός από την Βαλένθια για την παραχώρηση του Ράφικ Τζεμπούρ, σύμφωνα με Μέσα της Αλγερίας.

Ο «τρομοκράτης» βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των «νυχτερίδων», τουλάχιστον σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας και στην Αλγερία πηγαίνουν την υπόθεση ένα… βήμα πιο πέρα, μια και υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν αντί του προαναφερθέντος ποσού, επικαλούμενοι τον τοπικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «algerfoot», η οποία αρχικά αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα της Πορτογαλίας (!) αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο σύλλογος της Πορτογαλίας, Ολυμπιακός Πειραιά, αναμένεται να ζητήσει 5 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή του Αλγερινού διεθνή επιθετικού, Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος εξετάζεται από την ισπανική Βαλένθια, όπως αναφέρει την Παρασκευή ο τοπικός Τύπος.

Ο νέος προπονητής του ισπανικού συλλόγου, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα ζητήσει την απόκτηση του Αλγερινού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται μεταξύ τους, κατά την θητεία του Βαλβέρδε στην Ελλάδα (2010-2012) πριν παραιτηθεί από το πόστο του.


Ωστόσο, ο παίκτης που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Οσέρ, δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Champions League, καθώς τη φετινή σεζόν έχει ήδη παίξει με τη φανέλα των Πειραιωτών στη φάση των ομίλων».

Πάντως, στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια για το ενδιαφέρον των «νυχτερίδων» για τον «τρομοκράτη», ο οποίος έχει δεχθεί επίσημη πρόταση ανανέωσης από τους «ερυθρόλευκους, ενώ δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα από την ισπανική ομάδα, κάτι που θεωρούν πως το ήξεραν από… πρώτο χέρι, μια και έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον μάνατζερ του «τσινγκούρι», Ινάγκι Ιμπάνιεθ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ