2012-12-28 22:58:02
Φωτογραφία για Η αδελφή του Zuckerberg παραπονιέται για ζητήματα ασφάλειας του Facebook
Η Randi Zuckerberg, αδελφή του πολυεκατομμυριούχου ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg, παραπονέθηκε όταν μια ιδιωτική της φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε... στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Σύμφωνα με το Fox News, η τριαντάχρονη πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ του Facebook είχε ποστάρει μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα που έδειχνε την αντίδραση της οικογένειάς της στη νέα επιτυχημένη εφαρμογή «poke» για χρήστες iPhone. 

Όπως δημοσιεύει το Buzzfeed, ένας φίλος κάποιου φίλου της είδε τη φωτογραφία και την ανέβασε στο Twitter, μετατρέποντας μια ημι-ιδιωτική στιγμή σε δημόσιο θέαμα. Η Randi εξέφρασε άμεσα τη δυσαρέσκειά της στο Twitter, αναφέροντας ότι έχει ευαισθησία στη δημοσιοποίηση προσωπικών της ζητημάτων. 

Η επίμαχη φωτογραφία

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει διάχυτη ανησυχία στον ψηφιακό κόσμο για τα ζητήματα ιδιωτικότητας στα social media, ειδικά στο Facebook που συνδέεται με μεγάλο αριθμό εφαρμογών και εξωτερικών συνδέσμων. Πολλοί χρήστες του Twitter αναφέρουν ότι το πρόβλημα έγκειται στις περίπλοκες ρυθμίσεις ασφάλειας του Facebook, ενώ κάποιος από αυτούς έγραψε χαρακτηριστικά: «Αντί να επιτίθεσαι σε έναν απλό χρήστη που δε διάβασε το μυαλό σου, γιατί δε μιλάς με τον αδερφό σου για τις πρόσφατες αλλαγές στο Facebook;»
lifo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ