2012-12-28 14:22:40
Φωτογραφία για ΜΠΛΑΤ : ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΝΕΥΘΥΝΑ
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη "φτωχή" απόδοση της Μακάμπι, όπως την χαρακτήρισε κόντρα στη Σιένα.

Στο γεγονός ότι η Μακάμπι δεν έπαιξε καλά στην επίθεση, παρ' ότι βελτίωσε την άμυνα της στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Top-16 της Ευρωλίγκας, ο οποίος σχολίασε πως η ομάδα του έπαιξε ανεύθυνα, έκανε πολλά λάθη και ότι η συγκομιδή στην επίθεσή της δεν ήταν επαρκής για να πάρει τη νίκη.

"Παίξαμε ανεύθυνα και κάναμε πολλές λανθασμένες επιλογές που μας οδήγησαν σε λάθη. Δεν είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Σιένα άξιζε τη νίκη", σχολίασε ο Μπλατ και συνέχισε:

"Είναι μία μεγάλη φάση της διοργάνωσης με 14 παιχνίδια. Θα υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες μέρες και θα πρέπει να είμαστε οκ με αυτό. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σιένα δεν είναι απλή αποστολή, αλλά το κάναμε δυσκολότερο με τη φτωχή μας απόδοση".

Από την πλευρά του, Λούκα Μπάνκι υποστήριξε: "Ήταν μία εξαιρετική νίκη για εμάς, κόντρα σε μία υπέροχη ομάδα όπως η Μακάμπι. Η ομάδα μας κατάφερε να φέρει εις πέρας το πλάνο του αγώνα, παρά τις κάποιες δυσκολίες απέναντι σε μία ομάδα αυτού του επιπέδου.

Μείναμε στο σωστό δρόμο σε κάποιες δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, συνεχίζοντας να παίζουμε το παιχνίδι μας, μένοντας συγκεντρωμένοι στην άμυνα κι έχοντας κάποια συστήματα κλειδιά στην επίθεση".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ