2012-12-28 13:45:07
Φωτογραφία για Η οργή του Παπαμιχαήλ για τη «σκηνοθετημένη φωτογραφία» στον τάφο της Αλίκης
Η φωτογραφία που κάνει εδώ και μέρες το γύρω του Διαδικτύου και δείχνει έναν άγνωστο άντρα να κοιμάται ξαπλωμένος στον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη έκανε έξαλλη την οικογένεια της αείμνηστης ηθοποιού και ιδιαίτερα το γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πλήρη παραμέληση και αδιαφορία για το μνήμα της ηθοποιού. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ επιμένει πώς πρόκειται για μία στημένη και καλά σκηνοθετημένη φωτογραφία που σκοπό έχει να πλήξει την οικογένεια τους.

Ο Γιάννης αφού αναφέρθηκε στην εκδήλωση που έγινε στη μνήμη της μητέρας του, στην οποία παραβρέθηκαν θαυμαστές-μέλη από τις δυο επίσημες σελίδες στο facebook, αλλά και ξεχωριστές παρουσίες από τα χρόνια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, μίλησε για μία κίνηση εκ του πονηρού σύμφωνα με το περιοδικό "Λοιπόν". «Και εγώ και οι συνεργάτες μου περιμέναμε ότι κάποιοι εκ του πονηρού θα σκεφτούν κάτι... για να «πλήξουν» το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Το περιμέναμε με σιγουριά λίγο πριν από την εκδήλωση κι έτσι έγινε»!

«Μη σας κάνει εντύπωση αυτή η φωτογραφία» συνέχισε εκφράζοντας το θυμό του «κατά καιρούς έχουν φτάσει σ' εμάς στιγμιότυπα με ανθρώπους που στέκονται στο μνήμα χαμογελώντας ή καταστρέφοντας το για λόγους... δικούς τους. Ο τάφος της μητέρας μου είναι περιποιημένος και υπάρχει μία κυρία που πληρώνεται για να τον φροντίζει»!

Πηγή: Gossiptv
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακατάλληλη η Μεσήμβρια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Ακατάλληλη η Μεσήμβρια"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ