2012-12-28 11:32:08
Φωτογραφία για ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΝΤΙΕΛΝΑ
Στη Γαλλία όπου αγωνίζεται ο αριστεροπόδαρος Κλοντ Ντιελνά που ανήκει στον Ολυμπιακό τείνει να καθιερωθεί ως δεξί μπακ! Ο 24χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στο δύσκολο ματς με τη Ναντ στο δεξί άκρο και μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση.

Το παιχνίδι έληξε 0-0 στην έδρα της Σεντάν και μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για τους γηπεδούχους, βάση της βαθμολογικής κατάταξης των δύο ομάδων.

Η Ναντ βρίσκεται στην πρώτη θέση στη β’ κατηγορία της Γαλλίας με 37 βαθμούς, μετά από 19 αγωνιστικές, ενώ η Σεντάν βυθίζεται στην τελευταία έχοντας συγκομιδή 14 πόντων, έστω και με ένα ματς λιγότερο! Ο Ντιελνά, πάντως, πήγε πολύ καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", αφού δεν αρκέστηκε μόνο στις αμυντικές του αρμοδιότητες, αλλά βγήκε και μπροστά και απείλησε σε 2 περιπτώσεις.

Βεβαίως, η γενικότερη απόδοση του δανεικού από τον Ολυμπιακό στη γαλλική ομάδα δεν είναι αυτή που ήλπιζε ο ίδιος, όταν πάρθηκε η απόφαση να μη στελεχώσει το φετινό ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Μέχρι στιγμής ο Ντιελνά έχει αγωνιστεί σε 6 από τα 18 παιχνίδια της Σεντάν στη β’ κατηγορία της Γαλλίας και στα 5 από αυτά ξεκίνησε ως βασικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ