2012-12-28 09:49:56
Φωτογραφία για Σοκ από το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ξάνθη
Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία της 33χρονης κοπέλας στην Ξάνθη. Ενδεικτικό της οργής και του πένθους είναι ότι οι χρήστες του Facebook από την Ξάνθη προσθέτουν στα προφίλ τους μαύρες φωτογραφίες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του group των Παλαιών Φωτογραφιών της Ξάνθης, στο πλαίσιο της οποίας τα προφίλ θα παραμείνουν μαύρα για τρεις μέρες.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία προχώρησε χθες στην προσαγωγή ενός 35χρονου υπόπτου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζεται εάν το αποτύπωμα που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας είναι δικό του και εάν έχει σχέση με την υπόθεση.

Στο πόρισμα του ιατροδικαστή γίνεται λόγος για άγρια σεξουαλική κακοποίηση που στοίχισε τη ζωή της άτυχης κοπέλας. Στη συνέχεια ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη, που πήραν από παρακείμενα σταθμευμένα μηχανάκια, και έβαλαν φωτιά.

Οι φωνές της 33χρονης αναστάτωσαν την πολυκατοικία, ενώ από τους πρώτους που έσπευσαν δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν και να σβήσουν τη φωτιά ήταν ο ίδιος ο πατέρας της. Ωστόσο, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η κόρη του δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει αμέσως. Όταν όμως είδε τα κλειδιά της, τα οποία ήταν ακόμα πάνω στην εξώπορτα της πολυκατοικίας, κατάλαβε ότι επρόκειτο για την κόρη του.

Η άτυχη κοπέλα ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και βρισκόταν την Ξάνθη για να κάνει γιορτές με τους γονείς της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ