2012-12-28 08:22:20
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (VIDEO)
Στην προσαγωγή 35χρονου υπόπτου προχώρησε η αστυνομία για την άγρια δολοφονία της 33χρονης κοπέλας, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην πυλωτή της εισόδου της πολυκατοικίας στο πατρικό της σπίτι, σε κεντρική συνοικία της Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν ενώ εξετάζεται εάν το αποτύπωμα που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας είναι δικό του και εάν έχει σχέση με την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για άγρια σεξουαλική κακοποίηση που στοίχισε τη ζωή της άτυχης κοπέλας, ενώ στη συνέχεια ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη που πήραν από παρακείμενα σταθμευμένα μηχανάκια και έβαλαν φωτιά.

Οι φωνές της 33χρονης αναστάτωσαν την πολυκατοικία ωστόσο όταν ο πατέρας της κατέβηκε στην πυλωτή δεν κατάφερε να την αναγνωρίσει, εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρισκόταν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είδε τα κλειδιά της πάνω στην εξώπορτα της πολυκατοικίας.

Η άτυχη κοπέλα, κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης, ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε την Ξάνθη για να κάνει γιορτές με τους γονείς της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ