2012-12-28 07:53:49
Φωτογραφία για Η ώρα της αλήθειας
Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην ΑΕΚ με την ανακοίνωση που θα εκδώσει το αργότερο αύριο ο Δημήτρης Βιντιάδης, αλλά και τη συνάντησή του με την Original 21 το Σάββατο. Ταμειακή διευκόλυνση ζητεί η ΠΑΕ.

Περιθώρια για νέες καθυστερήσεις δεν υπάρχουν. Η ΑΕΚ είναι τελευταία στη βαθμολογία, έχει ανάγκη από ενίσχυση και χρήματα για να καλύψει τις πολλές τρύπες που υπάρχουν. Ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει αντιληφθεί πως πρέπει να απευθυνθεί στον κόσμο που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, προκειμένου να σταματήσει η αβεβαιότητα και να τους καθησυχάσει. Αυτό θα το πράξει μέχρι το Σάββατο, μετά και τη νέα επαφή που θα έχει με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο τελευταίος πιέζει προκειμένου να γίνει από τον νεαρό εφοπλιστή μία ταμειακή διευκόλυνση ύψους 250.000 ευρώ, προκειμένου αρχικά να εξασφαλιστεί φορολογική κι ασφαλιστική ενημερότητα (απαιτούνται 150.000 ευρώ) για να μπορούν να εκδοθούν δελτία στους νεοαποκτηθέντες παίκτες κι εν συνεχεία θα μπορεί να βγει ο Ιανουάριος
. Γιατί σε τέτοιο σημείο έχει φτάσει πλέον η ΠΑΕ, να βγάζει μετά βίας τις υποχρεώσεις του μήνα, δίχως ασφαλώς να μπορεί να καλύψει χρέη του παρελθόντος. Στις τάξεις της διοίκησης αισιοδοξούν πως ο Δημήτρης Βιντιάδης θα ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα για ταμειακή διευκόλυνση, σε ένδειξη καλών προθέσεων και απέναντι στον κόσμο που περιμένει υπομονετικά από το Σεπτέμβριο λίγο «φως».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη θα είναι σε θετική κατεύθυνση. Θα εξηγεί την πορεία των επαφών του για τη συγκέντρωση των κεφαλαίων που απαιτούνται για να μπει στην ΠΑΕ (λέγεται πως του έλειπαν γύρω στα 4 εκατ. ευρώ), αλλά και τις δυσκολίες που συναντά και αφορούν κυρίως στο γεγονός ότι ακόμη δεν έχει ρυθμιστεί το χρέος της ΑΕΚ προς το Δημόσιο. Μένει να φανεί αν αυτή τη φορά θα ορίσει σαφές χρονοδιάγραμμα για την είσοδό του στην ομάδα ή όχι.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ