2012-12-28 07:38:47
Φωτογραφία για Πληρώνω. Υπογράψτε…
Ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ θα μπει στους λογαριασμούς των παικτών του Παναθηναϊκού σήμερα. Η διοίκηση θα καλέσει τους ποδοσφαιριστές να υπογράψουν νέους διακανονισμούς.

Τα ταμεία της ΠΑΕ μετά από αρκετό καιρό θα γεμίσουν, από κάποια προβλεπόμενα έσοδα από χορηγίες και την UEFA. Όχι όμως για πολύ, καθώς τα λεφτά θα μοιραστούν στους παίκτες για κάποιους διακανονισμούς περσινών οφειλομένων, θα δοθεί ένα μέρος στους νέους παίκτες, αλλά και σε ορισμένους που αποχώρησαν από την ομάδα το καλοκαίρι.

Η διοίκηση θα ζητήσει εν συνεχεία από τους «πράσινους» να υπογράψουν νέους διακανονισμούς για την τμηματική καταβολή των οφειλόμενων της τρέχουσας περιόδου, προκειμένου να περάσει δίχως προβλήματα τον έλεγχο της UEFA που έχει προγραμματιστεί για το Μάρτιο.

Σε ό,τι αφορά στους παίκτες που έχουν μεγάλα συμβόλαια, με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ η διοίκηση καταλήγει στη λύση-από τη στιγμή που δεν υπάρχουν μετρητά για να σπάσει τώρα το συμβόλαιό του-να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι και να φύγει τότε ως ελεύθερος. Για τον Σεμπαστιάν Λέτο θα υπάρχουν εξελίξεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, καθώς ο Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται τότε στην Αθήνα.


Αισιοδοξεί ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος αισιοδοξεί πως η χρονιά θα βγει για τον Παναθηναϊκό και χωρίς… πρίγκιπα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, εφόσον ο Φεϊζάλ δεν βάλει τα 28 εκατ. ευρώ μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, όταν και λήγει η προθεσμία που έχει για να συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έχει σχεδιάσει τις κινήσεις του. Θα συναντηθεί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Αδαμάντιο Πολέμη και θα ενεργοποιήσει το σχέδιό του για συγκέντρωση ενός ποσού για να καλυφθεί ένα μέρος της αύξησης και να μπουν κάποια χρήματα για να κλείσουν κάποιες τρύπες.

Όσον αφορά στον Φεϊζάλ, η θέση της ΠΑΕ είναι σαφής: καλούν να βάλει τα χρήματα, ειδάλλως δεν θα έχει δικαιολογίες. Η πλευρά του Σαουδάραβα φέρεται χθες με επιστολή να κάλεσε σε ραντεβού στις 4 Ιανουαρίου στην Τράπεζα Πειραιώς για να κατατεθούν εκεί τα 28 εκατ. ευρώ και παράλληλα να δοθούν στον πρίγκιπα οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ