2012-12-28 01:18:14
Φωτογραφία για Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δημοτικού Άνοιξης
Από το Γραφείο Τύπου

Το ταξίδι στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του δημοτικού Άνοιξης ολοκληρώθηκε και φέτος, με μεγάλη επιτυχία.

Οι συμμετοχές των γονέων του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Άνοιξης, που επιμελήθηκαν αυτό το ταξίδι, ξεπέρασαν και φέτος κάθε προσδοκία, αφού περισσότεροι από 70 εθελοντές γονείς καταθέτοντας μεράκι και διάθεση, συνέβαλαν με διάφορους τρόπους στην πραγματοποίηση του.

Από 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2012 από το πρωί έως το βράδυ τα γλυκίσματα και τα δώρα, οι μυρωδιές τα χρώματα και η μουσική πλημμύρισαν το προαύλιο και όλο το κέντρο της Άνοιξης. Τα μικρά παιδιά διασκέδασαν στο Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής φτιάχνοντας τα δικά τους γλυκίσματα, αλλά και κατασκευάζοντας τα δικά τους στολίδια στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι. Μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν παρέα με τον Άη Βασίλη, τα παιδιά άκουσαν χριστουγεννιάτικα παραμύθια και όλοι μαζί χόρεψαν με την ομάδα Ζούμπα της Ελένης Μακρή και τραγούδησαν στην ζωντανή Συναυλία με τη Σάντυ Πολίτη και τον Αντώνη Καρατζίκη.


Περισσότερα από 600 βιβλία, των μεγαλύτερων εκδοτικών οίκων διατέθηκαν και φέτος στην 5η Έκθεση Βιβλίου σε μικρούς και μεγάλους και εξαντλήθηκαν σχεδόν όλα τα είδη (χειροποίητα δώρα, γλυκά, διακοσμητικά κτλ) από το Χριστουγεννιάτικο Bazzar που κάλυπτε το μισό προαύλιο.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους από όλες τις περιοχές του Διονύσου, οι οποίοι το επισκέφθηκαν και το τίμησαν με τη παρουσία τους. Το επισκέφτηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γ. Καλαφατέλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Β. Κοκμοτός, Σ. Σπηλιώτης, Κ. Κουριδάκης, Ν. Καρυστινός και Π. Τσούκας καθώς και ο Διοικητής του ΑΤ Αγ. Στεφάνου κ. Μ. Τουρπέτας.

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης, ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις αυτές καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς μας που συνέβαλλαν με την προσφορά τους στην πραγματοποίησή τους.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ