2012-12-27 22:46:04
Φωτογραφία για Επίθεση Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αποδοκιμασίες κατά του υπουργού στην Κέρκυρα
Σε ευθεία κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, το οποίο εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του επίθεση στο κόμμα, με αφορμή... τις αναφορές ιστοσελίδας σε αποδοκιμασίες που δέχθηκε χθες στην Κέρκυρα ο υπουργός Νίκος Δένδιας. 

Συγκεκριμένα, το υπουργείο στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) επιχαίρει για τις ύβρεις τεσσάρων - πέντε αντιεξουσιαστών εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας ‘Αμαλία’, αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό. 

Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το left.gr, ο κ. Δένδιας γιουχαΐστηκε έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας όπου βρισκόταν για να παρακολουθήσει μία από τις φιλαρμονικές του νησιού και αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε.
eklogika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η χαμένη Υπερβόρεια!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η χαμένη Υπερβόρεια!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ