2012-12-27 16:36:03
Φωτογραφία για «5ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα • Έλληνας Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης» στις 22 Δεκεμβρίου 2012 στο Αthens Hilton
Με μεγάλη επιτυχία η Ευρωπαϊκή Έκφραση & το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού-Ελλάδος διοργάνωσαν το «5ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα • Έλληνας Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης» το οποίο πραγματοποιήθηκε το... Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 10.00–22.00 στο Ηilton, στο πλαίσιο του Money Show.

47 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, υπό το πρίσμα του «5ου Φεστιβάλ Εθελοντισμού Έλληνας Πολίτης Ευρωπαίος Πολίτης», ανέδειξαν τη δράση τους και ενημέρωσαν τους χιλιάδες επισκέπτες για τους σκοπούς που πρεσβεύουν.

Το Φεστιβάλ αποτέλεσε τον τρίτο πυλώνα του πολυΣυνεδρίου Μoney Show και αφορούσε τον τρίτο τομέα της κοινωνίας των πολιτών. Mέσω του Φεστιβάλ Εθελοντισμού αναδείχθηκε η κοινωνική ευθύνη όλων των οργανισμών, αλλά και η μοναδική αξία και αποστολή του εθελοντισμού, της κοινωνίας πολιτών, της ευεργεσίας, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, του τρίτου τομέα της σύγχρονης ζωής.

Το ΄΄5ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα΄΄ περιλάμβανε:

- 47 εκθεσιακά περίπτερα ΜΚΟ που πρεσβεύουν όλο το φάσμα του εθελοντισμού,

- 19 ημερίδες, στρογγυλά τραπέζια και σεμινάρια για θέματα κοινωνίας πολιτών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

τηλ: 210-3643224

ekfrasi.gr [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ