2012-12-27 15:58:09
Φωτογραφία για Εξυγίανση του Άρη σε όλα τα επίπεδα
Συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Άρη θα δώσει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ την Παρασκευή (28.12), με τον Κώστα Τικπασάνογλου να επισημαίνει τους άξονες της νέας προσπάθειας.Το μέλος της νέας διοίκησης του Άρη, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για την κίνηση αυτή των κιτρίνων αλλά για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας.

«Είχαμε αυτή την ιδέα και μπορεί ο κόσμος να στέλνει ηλεκτρονικά τα ερωτήματά του, που θα απαντηθούν αύριο. Κλείνουμε δύο εβδομάδες στη διοίκηση, ξέρει ο κόσμος ότι είμαστε πολλά χρόνια Αρειανοί αλλά πρώτη φορά ασχολούμαστε με τα κοινά του Άρη. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να μας γνωρίζει ο κόσμος και να απαντηθούν ερωτήματα που βασανίζουν την ΠΑΕ Άρης». ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που επιζητώ για τον Άρη είναι η εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα, δε θέλω να μιλάω για σωτηρία. Αγωνιστική εξυγίανση σημαίνει βαθμολογική ανάταση, διότι η θέση που έχει δεν εκφράζει κανέναν και δεν αξίζει στην ομάδα».

Για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας σημείωσε: «Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και για αυτό το θέμα. Γίνονται επαφές, προσπαθούμε να συγκεντρώνουμε χρηματικό ποσό και είμαστε στο μεσοδιάστημα σημαντικών εξελίξεων».
sport2310.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ