2012-12-27 14:18:21
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ REPEAT ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
Πριν από 42 μέρες ο Ολυμπιακός είχε συντρίψει την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια (72-89) κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού της, κάτι που θέλει να επαναλάβει απόψε στην πρεμιέρα του Top 16!

Οι πρωταθλητές κινούνται με κεκτημένη ταχύτητα από τις αρχές Νοεμβρίου με διαδοχικές νίκες και μπάσκετ που τους έχει χαρίσει από ειδικούς και μη τον τίτλο του πρώτου φαβορί της διοργάνωσης. Όμως ό,τι προηγήθηκε στην πρώτη φάση πλέον δεν έχει καμία σημασία. Απόψε (21:30, Novasports 3) αρχίζει μία νέα προσπάθεια από το μηδέν, σε μία μαραθώνια δεύτερη φάση που περιλαμβάνει 14 αγώνες.

Με νίκη στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός θα δείξει από νωρίς τις διαθέσεις του. Απέναντί του, ωστόσο, θα βρει μία ομάδα αρκετά βελτιωμένη, φορμαρισμένη, με νέο προπονητή (Ζαν Τάμπακ αντί Ντούσκο Ιβάνοβιτς), αλλά και ενισχυμένη με την προσθήκη του Ομάρ Κουκ από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για την Ισπανία πάνοπλοι και με μοναδικό απόντα το νέο απόκτημα, Γκιόργκι Σερμαντίνι, που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην αποστολή.

Διαιτητές του αγώνα στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» θα είναι οι Τολγκά Σαχίν (Τουρκία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Μίλια Βοΐνοβιτς (Σερβία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με υπομονή και επιμονή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με υπομονή και επιμονή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ