2012-12-27 14:07:26
Φωτογραφία για ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΓΩ... ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ!
Την προσεχή Δευτέρα θα εκδικαστεί η υπόθεση των επεισοδίων στην αναμέτρηση Παναχαϊκή-Ολυμπιακός, αφού η συμπληρωματική έκθεση αλλάζει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποκάλυψε πως έξι ημέρες μετά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου κατατέθηκε συμπληρωματική έκθεση από τον παρατηρητή του ματς, ο οποίος αυτήν τη φορά υποστηρίζει πως τα περίπου 15 άτομα που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν δεν έφεραν διακριτικά.

Αντίθετα, στην αρχική του έκθεση έκανε λόγο για οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίες κατ’ επέκταση θα ήταν υπεύθυνες, κάτι που δεν ισχύει πλέον.

Την αναβολή της εκδίκασης τη ζήτησε η Παναχαϊκή μέσω του συνηγόρου της, κυρίας Πανταζή, αίτημα με το οποίο δεν συμφώνησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Θεόδωρος Γιαννίκος υποστήριξε ότι η Πειθαρχική δείχνει μεροληπτική διάθεση και πρόσθεσε πως «το φύλλο αγώνα και η έκθεση του παρατηρητή δεν χωρούν αμφισβήτηση και ανταπόδειξη», για να απαντήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής πως αμφισβητεί τη συμπληρωματική έκθεση.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα, 31/12, στις 09:30 το πρωί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ