2012-12-27 14:00:10
Φωτογραφία για Πάει για ηρωική έξοδο
Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός άκουσαν όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας και θεωρούν πως ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Φεϊζάλ ετοιμάζει... ηρωική έξοδο από τη διαδικασία επένδυσης των 28 εκ. ευρώ μέσω της κάλυψης της ΑΜΚ.

Στο πράσινο στρατόπεδο αναφέρουν πως έδειξαν τις πραγματικές τους προθέσεις για να μπει ο Πρίγκιπας στην ΠΑΕ καθώς άνοιξαν την ΑΜΚ στα 28 εκατομμύρια ευρώ με τιμή μετοχής τα 0,34 λεπτά και έδωσε χρόνο έως τις 4 Ιανουαρίου.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός έδωσε στον Πρίγκιπα και στους εκπροσώπους του όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν για τον οικονομικό έλεγχο και άνοιξε όλες τις πόρτες στον Φεϊζάλ για να εισέλθει στο τριφύλλι και τονίζουν πως αν ήθελε πραγματικά να επενδύσει θα μπορούσε να το κάνει από την επομένη της προκήρυξης της αύξησης βάζοντας τα λεφτά και παίρνοντας το πακέτο των μετοχών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τα λεγόμενα του Τσάκα αναφέρει πως έχει πραγματοποιήσει έως τώρα όλα τα αιτήματά του και περιμένει να περάσει η 4η Ιανουαρίου για να προβεί σε όλες τις ενέργειες καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη του είχε πει πως αν δεν μπει ο Πρίγκιπας μετά πάει για... πόλεμο!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ