2012-12-27 13:11:14
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΒΕΛΕΝΘΙΑ...
Από τη στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Βαλένθια, καθημερινά υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο πως οι «νυχτερίδες» θέλουν παίκτες από τον Ολυμπιακό. Έως τώρα έχουν αναφερθεί τα ονόματα των Ράφικ Τζιμπούρ και Νταβίντ Φουστέρ, με την ιστοσελίδα footespagnol.fr να αναδημοσιεύει ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «L' Equipe», η οποία γράφει πως ο Ισπανός κόουτς θέλει τον Αλγερινό στην ομάδα του.

«Η Βαλένθια έχει προκριθεί στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων του Champions League (θα αντιμετωπίσει την Παρί), αλλά στο πρωτάθλημα βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από τη Λεβάντε και συγκεκριμένα στην ένατη θέση. Για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, οι ιθύνοντες ψάχνουν τρόπο με τον οποίο θα την ενισχύσουν», σημειώνει το ρεπορτάζ και συνεχίζει παρακάτω πως ο Τζιμπούρ αρέσει στον πρώην τεχνικό του Θρύλου.

«Αν πιστέψουμε τη L' Equipe, ο τεχνικός Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (έως τον Ιούνιο του 2013) και έχει ήδη σκοράρει 11 γκολ (σ.σ. 12). Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως έχει παίξει ήδη φέτος και σε περίπτωση μεταγραφής, δεν θα μπορεί να μετάσχει στην Ευρώπη με τη Βαλένθια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ